2777
2789
عنوان

آی وی اف با سیکل طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 5325 بازدید | 67 پست
خیلی سخته ولی من سپردم ب خدا و فقط ب شیرینیهای اینده فکر میکنم انشالله خدا همه ی منتظرا رو صبر بده و ...

انشاالله عزیزم 🙏🙏

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

اینو میدونم اما نمیخام دوباره پانکچر بشم وقتی که جنین دارم خب چرا دوباره دارو میدن یا آمپول آزادسازی

عزیزم پانچکر نمی‌کنند فوقش ی لتروزول بهت بدن یدونه آمپول اچ سی جی 

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از انتقال باید کی برم دوباره دکتر و چه داروهایی بهم میدن گفتم که جنین فریز دارم 

پریود که شدی روز اول تا سوم باید بری 

استرادیول و پروژسترون بهت میدن بعد بهت میگن روز دهم پریودت بیا برای سونوی بررسی وضعیت رحم و تعیین روز انتقالاگرم خواستی هچینگ کنی باید خودت بری با جنین شناس حرف بزنی

پریود که شدی روز اول تا سوم باید بری  استرادیول و پروژسترون بهت میدن بعد بهت میگن روز دهم پریو ...

سلام وقتون بخیر 

عزیزم منم دارم انتقال طبیعی انجام میدم خواستم ببینم شما انجام دادین به سلامتی ؟ این که احتمال گرفتنش از روش‌های دیگه بیشتره ؟؟

من چند بار ای وی اف داشتم که منفی شده