من چند سال پیش پسر خالم دوستم داشت فهمیدم حتی بارها برای خواستگاری حرف زده بود هی به مامانم نفهمم گفتم بگو من نمخامش نگو این میگفته صبر کن بزرگ تر شه. یروز اومد خونمون من اون نشسته بودیم بقیه تو حیاط بودن جوجه درست میکردن دیدم کلیپ عاشقانه فرستاد تو تلگرامم بعد دیدم میگه بفکر باش یاد بگیر آشپزی خانومم😐 فکر درس و کنکورم نداشته باش زنه چه به این غلطا😏 منم همونجا گفتم نمی خوامت منکه خیلی وقته گفتم ن بعدش ازدواج کردم اونم ازدواج کرد با دختری که چند ساله تو رابطه بوده باش😳تازه هنوزم هر جا میشینه میگه اون به من نامردی کرده
الان نفرت مامانم بخاطر اینه که تو باید زن اون میشدی از اون زمان خالم باهامون حرف نمیزنه
اون پیامایی که بهت داده از تلگرامو بهشون نشون دادی و ازت بیزارن و اینجوری کردن باهات؟ اگه اره که ، من باشم تفم نمیندازم تو روی همچین کسایی میخواد حالا حتی مادرم باشه حقیقتا همچین مادر و خوانواده ای رو باید فقط فراموش کرد انگار که مردن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دیدن حتی جلو خودش میگفت علنن خاله به دخترت یاد بده بجا کتاب دستش بگیره خونه داری کنه منم آدم تنبل ...
واقا خوشبحالت که میتونی کنار بیای با همچین چیزی من بودم الان زندگی شونو اتیش زده بودم والا به من هرچند کسی جرعت نداره همچین کاری بکنه توعم فقط میتونم بگم "نجات بده خودتو"
ازدواج کردم با کسی که خودم میخواستم ولی تو عقد تا بخوای بی احترامی کشیدم تازه این آقا تو اینستا هی ...
انتخاب بعدت اگه اشتباهم بوده مهم اینه خودت انتخاب کردی و اگه پشیمونم بشی میدونی حسرت نمیخوری تو کار اشتباهی نکردی از بین بد و بدتر بد رو انتخاب کردی و این کارت اشتباه نبوده خودت رو هم هیچ وقت سرزنش نکن ازدواج مثل یه هندونه در بستس تا نری توش نمیفهمی چه خبره ،کار خوبی کردی بلاکش کردی سعی کن هیچ وقت هم باهاش مواجه نشی ،انشالا ک به بهترین و ایده ال ترین ها تو زندگیت برسی و بقیه زندگیت به کامت باشه