2777
2789
عنوان

آی وی اف با سیکل طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 5330 بازدید | 67 پست
انتقال دادم دیروز ولی با سیکل نچرال نه پارسال نچرال انتقال دادم منفی شدم

عزیزم بسلامتی 

الان با دارو انتقال دادی؟ 

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هچینگم انجام دادم

آها بسلامتی منم گفتم هیچینگ کنند آیا هیچینگ چند روز قبل انجام میشه 

به من گفتن قبل از انتقال میشه 

یادته گرید جنینات؟ چند سلولی بودن؟ 

استارتر وقتی جنین فریز داریم چرا باید دوباره تو سیکل پریودی بریم جرا نمیگن فلان رو بیا برای انتقال داروی خاصی هم میدن برای اینکه تخمک گذاری نداشته باشی تو همون سیکل انتقال چند دفعه باید بری بیای

منم یه انتقالم منفی شد 

میخام برای بعدی بدونم چجوریه

خداجونم شکرت واسه همه چی

آها بسلامتی منم گفتم هیچینگ کنند آیا هیچینگ چند روز قبل انجام میشه  به من گفتن قبل از انتقال م ...

همون روز انتقال واسم هچینگ کردن جنینام سه روزه بودن،گریدشونم آبود 

استارتر وقتی جنین فریز داریم چرا باید دوباره تو سیکل پریودی بریم جرا نمیگن فلان رو بیا برای انتقال د ...

شما وقتی میخوای انتقال جنین بدی،در واقع با هورمون درمانی بدنت رو گول میزنن که بدن فکر کنه جنین رو خودش تولید کرده و بعنوان یه ویزوس دفعش نکنه، اگر وارد سیکل پریود نشی که نمیشه انتقال بدی

همون روز انتقال واسم هچینگ کردن جنینام سه روزه بودن،گریدشونم آبود 

6سلولی یا 8سلولی؟ 

الهی بگیرن دوقلو باردار شی عزیزم 

خيلي سخته این روزا 

6سلولی یا 8سلولی؟  الهی بگیرن دوقلو باردار شی عزیزم  خيلي سخته این روزا

خیلی سخته ولی من سپردم ب خدا و فقط ب شیرینیهای اینده فکر میکنم انشالله خدا همه ی منتظرا رو صبر بده و با خبرهای خوش دلشاد کنه

شما وقتی میخوای انتقال جنین بدی،در واقع با هورمون درمانی بدنت رو گول میزنن که بدن فکر کنه جنین رو خو ...

اینو میدونم اما نمیخام دوباره پانکچر بشم وقتی که جنین دارم خب چرا دوباره دارو میدن یا آمپول آزادسازی

خداجونم شکرت واسه همه چی

شما وقتی میخوای انتقال جنین بدی،در واقع با هورمون درمانی بدنت رو گول میزنن که بدن فکر کنه جنین رو خو ...

من هیچ داروی بهم ندادن جز فولیک اسید