2777
2789

بچه ها من نمی‌دونم چرا شانس ندارم تو جمع زنونه خانواده شوهر هیچ کس از من خوشش نمیاد و از من خوشگلتر و قشنگ تر هست ولی چشمون به منه راه که میرم حرف که میزنم میخواد از حسادت بترکن و نفرت تو نگاهشونه و همشون ها رو کنه حرف که میزنم برعکسشو میگن و کلا منو می‌خوان تخریب کنن همه جوره نمی‌دونم چرا نه بدی کردم به کسی نه رفتار زشتی 

با منم همه بدن؛ حتی همسرمم رهام کرد.

حس دوست نداشتنی بودن دارم.

خیلی حالم بده.

یک سال و نیم باهاش بودم؛ یعنی نتونستم جذبش کنم؟

همسرمم انقد زشت و سطح پایین بود که تو خوابمم نمی‌دیدم این روزا رو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا هیچکس باهات حسودی نمیکنه یه خواهر مثل تو دارم روانی کرده همه رو هی میگه شما بمن حسودی میکنید دوستام بمن حسودی میکنن فامیل میخواد از حسادت من بترکه اینا توهمات ذهن خودتونه چه حسادتی اخه اصلا دلیلی برای حسادت ندارید شماها 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

فعلا برگشتم آشتی نیستم دقیقا کار از روانی بودن گذشته

اینا نگاه میکنن تودهن مادرشوهرت هرکار اون بکنه اینام دسته جمعی همون کارو میکنن 

مادر شوهرتم یه ادم هشتاد ساله خودشیفتس 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یعنی چی میتونی بهم توضیح بدی؟

یعنی یجوری عادته کم محلی کنی 

یا عادته به حرف دیگران اهمیت ندی 

یا احترام دیگران برات مهم نیست 

یا نظر خودت برات مهمه نه دیگران 

یا تو حرف دیگران میپری 

یا احساس خود شیفتگی داری 

یا بداخلاقی کردی 

یا 

یا

یا 

یا