2777
2789
عنوان

دوران سربازی همسر

265 بازدید | 12 پست

من ۳ماهه عقد کردم شوهرم فقط اخر هفته ها میان مرخصی

همون مدت کم هم مجبورن بیشتر وقتشونو به کارای عقب موندشون برسن خیلی کم باهم بیرون میریم هیچکاریم ندارم که بکنم بیشتر موقع ها یک حس کسلی و ناامیدی دارم نمیدونم چیکار کنم حالم خوب شه

شما وقتی این حس و حال و دارین با چی حالتونو خوب میکنین

خیلی عالیه شما الان دقیقا میدونین چرا این چیزو دارین تحمل میکنین علت داره بعضیا بی علت این مدلین

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۶ ماهه عقد کردم کل این ۶ ماه رو همسرم سرباز بود ۴ روز دیگه تموم میشه سربازیش... خدمتش تو شهر خودمون بود ولی اگه تایم خالی و مرخصی داشت همش خواب و خسته بود این ۶ ماه رو خیلی صبوری کردم قول داده بعد خدمت جبران کنه

منم ۶ ماهه عقد کردم کل این ۶ ماه رو همسرم سرباز بود ۴ روز دیگه تموم میشه سربازیش... خدمتش تو شهر خود ...

اره طفلیا خیلی خسته میشن چون به معنای واقعی بیگاری میکشن ازشون  اخه من نمیدونم کلنگ زدن و علف هرز کندن جزو وظایف یک سربازه☹  انشاءالله این سختیارو جبران کنن براتون و خوشبخت شید 

اینم خوبه ولی متاسفانه روزی ۱۳ساعت بیشتر گنجایش خوابیدن ندارم هرکاریم کنم۱۱ساعت اضافی میمونه😄

😂😂😂دیگ کلا تو این قرنطینه نه سرکار هست ن هیچ چیز دیگ ای کل تفریحم تو خونه شده خابیدن ,

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤