2777
2789
عنوان

هیچ وقت خوبی نکنید حتی به مادر

5208 بازدید | 214 پست

ما چند قطعه زمین به ارزش چند میلیارد داریم دوازده سال پیش پدرم تمام زمین ها را بنام من کرد بی قد و شرط . ولی بعد یک سال پشیمان شد و من با اینکه میتونستم زمین ها را ندم و همه را بردارم دوباره رفتم محضر همه را به اسم پدرم زدم

حالا بعد این همه سال به مادرم میگم هیچ وقت از این کار بزرگ من حتی یک قدردانی کوچک نکردید

با داد و بیداد گفت کاری نکردی و ما براحتی زمین ها را میتونستیم ازت پس بگیریم و مال منه همه زمین ها!!

چقدر بده که کار خیلی بزرگی میکنی و بعد میبینی نه تنها ارزشی برای کارت قائل نیستن بلکه کوچیکش می کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اگر ماله خودشون بوده که کار خاصی نیست منت نداره .اگر برمیداشتی و اونا راضی نبودن میشد ماله حرام .

واینکه خوبی کردن خیلی جاها اثری که میتونه داشته باشه اینکه خودت از خودت احساس خوبی داری و همین برای آدم بسه واقعا 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
چکار بزرگی گردی خب زمین خودشو پس دادی

کار بزرگی نیست که تمام زمین ها که به اسم خودم بود و میتونستم پس ندم را در بیست سالگی و اوج جوانی دوباره رفتم به اسم پدرم زدم؟؟ 

چند فرزند اینکار را میکنن؟ میدونی چند صد هزار پرونده شکایت خانوادگی از دزدی فرزندان و کلاه بر داری از پدر و مادر داریم؟ 

خب راست میگن چه کار بزرگی کردی؟ زمین خودشو پس دادی

من بیام خونه ام رو به نام تو بکنم ده میلیارد. بعد یک سال پشیمان بشم تو میگی باشه بریم به نام خودت بزنم؟ چند آدم اینکارو میکنن؟؟ اینو میفهمی که قانونا میتونستم ندم و هیچ کاری نمیتونستن بکنن؟ این کار من هیچ ارزشی نداشت؟

کار بزرگی نیست که تمام زمین ها که به اسم خودم بود و میتونستم پس ندم را در بیست سالگی و اوج جوانی دوب ...

اینکه دزد نبودی ناراحتت کرده؟؟؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خوب اگر ماله خودشون بوده که کار خاصی نیست منت نداره .اگر برمیداشتی و اونا راضی نبودن میشد ماله حرام ...

الان توی این مملکت چند درصد آدما سند رسمی که به اسم خودشون هست را میرن به اسم دیگری میکنن؟؟؟

اینو می‌فهمید که سند رسمی و تک برگ و قانونی به اسم من زدن؟ یعنی زمینه همه قانونا مال من بود و من دوباره رفتم همه را از دم به اسم خودشون زدم

این کار بزرگی نیست در این شرایط اقتصادی که برای یک یارانه فرزند پدر را میکشه؟؟

کار بزرگی نیست که تمام زمین ها که به اسم خودم بود و میتونستم پس ندم را در بیست سالگی و اوج جوانی دوب ...

نه بخدا کار بزرگی نیس

پدرتون اشتباه کرده بوده این همه اموال رو بنام یکی زده بوده خب

شما هم پسش دادی

عزیزم پرونده قتل هم سر این چیزها هست 

ولی اونها اشتباه کردن 

شما کار بزرگی نکردی شما فقط کار درست کردی