2777
2789

بچه ها من تصمیم گرفتم رشته با سوابق برم دانشگاه و در کنارش برای کنکور بخونم ، میخواستم رشته های ساده رو انتخاب کنم ، مثل مهندسی خاک و .... 

بعد این رشته ها ترم های اول یه سری علوم پایه دارن مثل شیمی عمومی ریاضی عمومی و ....

مثلا شیمی عمومی این رشته ها ، با شیمی عمومی بقیه رشته ها یکیه ؟؟؟؟ بچه ها من تصمیم گرفتم رشته با سوابق برم دانشگاه و در کنارش برای کنکور بخونم ، میخواستم رشته های ساده رو انتخاب کنم ، مثل مهندسی خاک و .... 

بعد این رشته ها ترم های اول یه سری علوم پایه دارن مثل شیمی عمومی ریاضی عمومی و ....

مثلا شیمی عمومی این رشته ها ، با شیمی عمومی بقیه رشته ها یکیه ؟؟؟؟ بچه ها من تصمیم گرفتم رشته با سوابق برم دانشگاه و در کنارش برای کنکور بخونم ، میخواستم رشته های ساده رو انتخاب کنم ، مثل مهندسی خاک و .... 

مثلا شیمی عمومی این رشته ها ، با شیمی عمومی بقیه رشته ها یکیه ؟؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم میخواد همینکارو بکنه .ولی ببین همزمان میتونی کنکور بخونی ؟ در مورد واحدها اطلاع ندارم

از محرومیت که اطلاع دارید؟؟ 

باید دوره ها و رشته هایی باشه که محروم نشن 

من هدفم این بود که صرفا برم تو محیط دانشگاه ، چون تووخونه آدم افسرده میشه.  شاید دو سه ماه اول خوب پیش بره ، ولی خسته میشه 

من اول میخواستم رشته شیمی ، بنا به مشورتی که کردم به این نتیجه رسیدم که خب شیمی خیلی سخته حتی ترم های اولش نمیشه هم برای کنکور خوند و هم دانشگاه رفت ، گفتم از این رشته های ساده مثل مهندسی خاک محیط زیست ، طبیعت ، از اینا انتخاب کنم و برم دانشگاه ، میگن این رشته ها ساده تر و استادان زیاد گیر نمیدن ، چون رشته های خاصی نیست ، و اصلا بازار کار خاصی نداره 😅

ولی خب من واحد هاش رو دیدم ، دروس عمومی مثل شیمی عمومی ریاضی عمومی اینا داشت ، بعد هر چی سرچ کردم نفهمیدم که آیا شیمی عمومی چنین رشته هایی ، با شیمی عمومی رشته ای مثل شیمی محض یا کاربردی یکسانه،  یا نه حداقل یه تفاوتی بین اشون هست 

سردرگمم همچنان 

چون اگه ساده باشه و چیز خاصی نباشه ، خیلی خوب میشه اگه مثلا دل حد همون دبیرستان باشه