2777
2789
عنوان

بیاین از خوابهاتون بگین که تعبیر شدن🧿بگید چه موقعی از روز خواب دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 22293 بازدید | 259 پست

ابجیم باردار بود خواب دیدم رفته سونو گفته پسره 

فرداش رفت پسر بود 

پسرش راه نیافتاده بود خواب دیدم تاتی میکنه خودش 

فردا اومد خونمون برای اولین بار خودش راه رفت

داییم میخواست زن بگیره اون شرایطی که میخواست okنمیشد(سنتی بود)

دیگه بیخیال شده بودن که 

من خواب دیدم یه سفره بزرگ انداختیم هممون هستیم و یه دخترم با همون شرایط به عنوان زنداییم تو مهمونی بود 

به مامانم اینا گفتم خندیدن 

حالا جالبیش اینکه هیکل زنداییم دقیقا چیزی که تو خواب دیدم(تپله) و حتی  وقتی اولین بار دیدمش لباساشم همون بود که تو خواب دیدم:/

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد:در اخرین روز زندگیت روی زمین؛آن شخص که از خودت ساخته ایی،شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال خواب دیدم باردار شدم ، که شدم 

ولی...

امسالم بازم خوابشو دیدم ،

خواب بچه رو

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

خواب پدر بزرگمو دیدم که میگفت برو خونه فلانی بگو چهل و هشتا بشقاب بیاره و بعدم صدای اذان گفتن پدربزرگم اومد از خواب پریدم واسه شوهرم تعریف کردم شوهرم گفت به تو نگفتم ولی پنجشنبه میخواستم برم سر خاکش وقت نشد یادم رفت بعد من اون خوابو که دیدم بعدش با شوهرم رفتیمو خیرات پخش کردیم ببچاره پدربزرگم چشم به راه بود

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

من همه خابام دونه به دونه تعبیر میشن ۱هفته بعدش یا چند روز بعدش هر لجظه امو تقریبا تو خابام دیدم و همش میگم اعع این اتفاق ک تو خابم افتاد و... 

واقعا خیلی بده انگار تو زمان گذشته زندگی میکنم اینجوری و چون هر لحظه زندکی برام اشناس

منم خیلی خواب دیدم که تعبیر شده هفت سال قبل از ازدواج ام بارها خواب ازدواجمو دیدم ویژگی های همسرمو دیدم حتی متوجه زمان عقدم شدم که دقیق همون شد و خوابهای متعدد دیگه که واقعا حوصله نوشتنشونو ندارم

منم هم خواب بی معنی دیدم هم رویا صادقه...  من نمیدونم بنا بر چه دلایلی نماز صبحام از وقتی ازدو ...

عزیزم ایه اخر سوره کهف رو هرشب قبل خواب بخونین

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
قبل اینک برم دانشگاه همش خواب مدرسه ابتدایی میدیدم بعد گذشت و دانشگاه فرهنگبان قبول شدم با اینکه اصل ...

چه خوب منم خواب دوستای راهنماییو میبینم ولی هیچکدوم پیداشون نمیشه😔😔

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
سره ازدواجمم تردید داشتم شدید،داییم تازه فوت کرده بودن اومد ب خوالم و گفت مبارکه دایی مبارکه،خوشحااا ...

ای وای دختر یه جوری شدم اشک تو چشمام جمع شد منم داییام فوت کردن خیلی وقته ندیدمشون با اینکه هر شب واسشون فاتحه میفرستم

چه اینجا آدمای خوبو نظر کرده ای هستن خواستم بگم اگه امشب دعام نکنید خیلیی بدین خیلی زیاد & ...

کل امضات درباره سوپه که 🤣🤣🤣 چه دلت پره

حالا بقیه رویای صادقه میبینن من خواب میبینم همش یه عده دنبالمن منم دارم فرار میکنم د نا مردا بگید ج ...

وای منم یا پیاده میدو ام یا سوار ماشین ای گاز میدم ای گاز میدم ولی ماشینه نمیره شانس من همیشه فولوکسه🤣🤣🤣