چه خواب چرتی دیدم باردار شدم تو خواب دیدم خونریزی کردم سقط شد یکی دوهفته بعدش واقعا سقط شد الان دوهف ...
همون موقع که خواب دیدی صدقه میدادی دعا میخوندی بلا از سرت رفع شه واقعا متاسفم😔😔
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
اووه عزیزم همه کاری انجام میدم قبل خاب، بازم میبینی یهو بیدار نمیشم
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋
اووه عزیزم همه کاری انجام میدم قبل خاب، بازم میبینی یهو بیدار نمیشم
دعای معراج بنویس بنداز گردنت. بعد بگو خدایا منو نماز صبح بیدار کن. من چن بار انجام دادم ج گرفتم خیلی خوبه
از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،، در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...
خواب منو تعبیر میکنید خانما من پدر بزرگم فوت کرده بعد خودمم بچه ندارم چون فامیل هستیم خیلی میترسم بچه مشکل دار بسه و اقدام نکردیم هنوز خواب دیدم پدر بزرگم اومده خونمون یه خانومی که تو خواب همنمبسناختمش ولی میدونستم مهمونه بود با یه دختر بچه دختره رو داد بغل من زشت بودس ولی الکی گفتم چه دختر خوشگلی بعد بچه از گردنم اویزون شد و پایین نمیرفت بعد از خواب پدیدم واقعا نمیدونم چیه خوابم
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
منم یه شب دم دمای صبح بود خواب دیدم داعش اومد خونمون و سر دخترمو برید و کل خانوادم رو هم ترور کرد فردا خبر حمله داعش به مجلس رو شنیدم شاید بی ربط باشه ولی به داعش مربوط بود
حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
وای منم یا پیاده میدو ام یا سوار ماشین ای گاز میدم ای گاز میدم ولی ماشینه نمیره شانس من همیشه فولوکس ...
خخخ وای دقیقااا میبینی توروخدا
حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
بچه ها قبل این کرونا بیاد خواب دیدم از آسمون داره تو کل شهر ولی انگار برا همه جا بود داره نبا ...
من چند سال قبل خواب دیدم داره از دور همینطور آتیش مباد و همه خونه ها و علف ها .. میسوزه آتیش بدون دود بود فکر کردم جنگ میشه بعد کرونا تعبیر خواب رو دیدم گفته بود میشه بیملری