2777
2789
عنوان

بیاین از خوابهاتون بگین که تعبیر شدن🧿بگید چه موقعی از روز خواب دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 22296 بازدید | 259 پست

تا دلت بخواد خواب تعبیر دار میبینم مثلا چند روز پیش خواب دیدم خالم گفت فردا بعد از ظهر طلاقه دختر خالم و میگیرن و واقعا همون شد خیلی تعجب کردم 

تا حالا خواب دیدم ۲ تا دختر حامله شدن و چند وقت بعد ازدواج کردن

خواب دیدم میخواستم ازدواج کنم زوری و داماد وقتی سرش و برگردوند یه پیر مرد دیدم ولی با موهای مشکی 

واقعا هم شد یه خواستگار داشتم که بنا به دلایلی میخواستم جواب مثبت بهش بدم پیر نبود ولی خیلی سن دار نشون میداد

قبل از انتخاب رشته توی خواب رشته دانشگاهیم و خواب دیدم 

قبل از اینکه برادرم به دنیا بیاد توی خواب با چهره ۲ سالگیش و با لباسهایی که ۲ سال بعد براش خریدیم دیدمش و یه عالمه خوابت دیگه

با توکل به خداآینده ای بسازم که گذشتم جلوش زانو بزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دلت بخواد خواب تعبیر دار میبینم مثلا چند روز پیش خواب دیدم خالم گفت فردا بعد از ظهر طلاقه دختر خا ...

بعضیا فقط یه دوره زمانی مثلا چندسال اینجوری هستن

برای شما فکر کنم از اول بوده

بعضیا فقط یه دوره زمانی مثلا چندسال اینجوری هستن برای شما فکر کنم از اول بوده

آره از ۱۴ ۱۵ سالگی اینجوری بودم یه دفعه خواب دیدم کسی که اصلا بهش شک نداشتیم بهمون خیانت کرده همون شب مامانم هم همون خواب و دیده بود و وقتی بهش گفت خود طرف مو به تنش سیخ شد و اعتراف کرد

با توکل به خداآینده ای بسازم که گذشتم جلوش زانو بزنه

منم هم خواب بی معنی دیدم هم رویا صادقه... 

من نمیدونم بنا بر چه دلایلی نماز صبحام از وقتی ازدواج کردم الکی الکی قضا میشه،،، یه مدت خوب میشم میخونم یهو دوباره از یه جا قطع میشه به کل... یبار که چندروز بود ک بیدار نشده بودم خواب دیدم توی دشت هستم، یه مار خییلی بزرگ از بین بوته ها میاد بیرون و پاهامو نیش میزنه... یه آقایی اونجا بود سریع اومد سم رو از پام گشید بیرون و گفت دوباره میاد ایندفعه اومد قشنگ بپر بالا تا نتونه پاتو نیش بزنه، گفتم باشه باز اومد خوب نپریدم نیشم زد، اقاهه عصبانی شد گفت یعنی چه هی کمکت میکنم یادنمیگیری دیگه به من ربطی نداره...😔😔 خیلی ناراحت شدم وقتی بیدارشدم فهمیدم بخاطر نمازام هست... اصلا انگار طلسمی هست تو زندگیم ک نتونم نمازصبح بخونم، خدا برطرف کنه دلیلشو الهی...

بچه دارشدن فامیلو توخواب میبینم

ازدواج کردن فامیلم همینطور...

خواب زیاد دیدم الان دیگ فرصت تعریف نیست 

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

درسته،ممنون گلم،چشم،حرز جوادم میخرم گفتم از مشهد برام بفرستن،دیگه بقیه ش توکل ب خدا

عزیزم چطور میشه منم سفارش بدم؟

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

شمارشو ب من نداد بهش گفتیم خودتون سفارش بدین برامون،هم برای داداشم هم خودم،گفت تا برسه دستتون ی هفته ...

اهان پس شخصیه.... ممنون عزیزم

اهان پس شخصیه.... ممنون عزیزم

نپرسیدم ازش شمارشو بدین،ولی مشهد اینکارو میکنن اونم اهلش،چون تو حرم امام رضا نماز میخونن ب حرز امام جواد،و دعای مخصوص،تو مشهد هستن کسانیکه میفروشن ب وفور ،داخل باراررضا یا اطرافش،ولی این آقا میگفت تقلبیه،فقط داخل حرم باید نماز و دعا بخونن بهش،مشهدیا ب حرز امام جواد اعتقاد دارن خیلی.