2777
2789

دستور بال کبابی دبش داخل فر دارید و اینکه تو سینی بزارم یا جوجه گردون؟؟؟؟؟ 

دستور کامل بدید از مزه دار شدن تا پخت و سس و اینکه داخل سینی باشه یا جوجه گردون و کامـــــل.. 

پیاز خرد شده یا پودر پیاز

زردچوبه

نمک 

فلفل سیاه و قرمز

پودر زیره 

پودر تخم گشنیز

اگه دوست داستی ماست

اگه دوست داشتی پاپریکا

آخرشم که دراوردی با کره خالی رومال کن

ایمو مامان من همیشه درست میکنه انگشتاتو باهاش میخوری

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

پیاز خرد شده یا پودر پیاززردچوبهنمک فلفل سیاه و قرمزپودر زیره پودر تخم گشنیزاگه دوست داستی ماستاگه د ...

مامانم رو جوجه گردون میزنه

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم بال و بشه به جوجه گردون زد

از قبل مرینت کن بذار یخچال بعد با همون مواد مرینت بذار تو سینی فر

توسینی هم حتما کاغذ نسوز بذار 

یه مقدار سیب زمینی و هویج بچین دورش 

من فلفل دلمه هم میذارم ولی بعضیا دوس ندارن  

فقط حواست باشه بال زود روش میپزه و ممکن بسوزه و خشک بشه

حتما حواست به میزان درجه فر و تایمت باشه 

مرسی عزیزم

خواهش گل