2777
2789
عنوان

بیاین از خوابهاتون بگین که تعبیر شدن🧿بگید چه موقعی از روز خواب دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 22296 بازدید | 259 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم خواب دیدم تو یه تالارم و کتو شلوار سفید پوشیدم کفش نداشتم بهم‌میگفتن تو عروسی بیا برقص بعد ...

عزیزم😢

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

خواب دیدم دریا خشک شده .بعد یهو لوله های اب باز میشه و دریا پراب میشه .همه دارن میگن دولت لوله اروباز کرده .بعد دیدم کلی ادم دارن رو اب راه میرن.منم خاستم رو اب راه برم نتونسم و فقط کف پاشنه کفشم رفت تو اب و دراوردمش.انتخاب رشته کردم (پاشنه پام رفت تو اب).پام کشیدم بیرون (قبول نشدم دانشگاه)سال پیش خیلیا دانشگاه قبول شدن .برای امسالم خواب دیدم ولی دیدم خیلیا دانشگاه قبول نمیشن یا انتخاب رشته نمیکنن

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             

من ۹۰ درصد خوابام رویای صادقه س،شب قبل جشنم امام زمان اومدن تو خوابم،همه منتظر بودن صورتشونو ببینن ولی فقط من دیدم،ی لبخند زیبا داشتن گفتن هر چندنفر ک میخای دعوت کن برا جشنت مهمون منن،روزه بعدش محضرم بود موقع بله دادان گفتم با اجازه امام زمان و بزرگترا بله،خیلی مفصله خوابم کوتاه گفتم

انشالله که به هدفت میرسی

انشالله .متاسفانه امسالم خواب دیدم قبول نمیشم و نشدم .

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             

سره ازدواجمم تردید داشتم شدید،داییم تازه فوت کرده بودن اومد ب خوالم و گفت مبارکه دایی مبارکه،خوشحاااال و خندون بود کلی بوسم کرد،ازدواج کردم چند وقت پیش با همسرم مشکل داشتم تو دلم گفتم دایی خوب گولم زدی باز اومد ب خوابم گفتم عجله دارم باید زود برم،باز بوسم گرد و گفت مبارکه