2777
2789

من اولین باره میخوام درست کنم سرچ کردم نوشته بود آبلیمو بریزین، الان هر چی میخونم جاهای دیگه اونایی که تجربی درست کردن انگار آخراش آبلیمو میریزن یا اصن نمیریزن!! بنظرتون رو طعمش تاثیر میذاره؟؟

اگر بد میشه میگم تازه یه ربعه گذاشتم رو گاز بنظرتون از اول شکر و آب رو درست کنم مال اینو بریزم دور یا هی افتضاح تر میشه؟😅

سلام عزیزم تویه تایپیک داری ریزش مو قرص اسپرونولاکتون میخوردی بعد چند ماه دوزشو زیاد کردی بمن دکتر گفته نصف قرص 100 هرشب الان 4ماهه میخورم دکترم نمیتونم برم میخام خودم دوزشو زیاد کنم بکنم هرشب یدونه کامل توچطوری زیاد کردی 

سلام عزیزم تویه تایپیک داری ریزش مو قرص اسپرونولاکتون میخوردی بعد چند ماه دوزشو زیاد کردی بمن دکتر گ ...

سلام عزیزم راستش دوسال پیش درمانمو شروع کرده بودم اگر بگم دقیق یادمه دروغ گفتم ولی فکر کنم بعد سه چهار ماه دوزشو زیاد کردم ولی بنظرم اصلا سرخود اینکارو نکنین، الان خیلی از پزشک ها غیر حضوری ویزیت میکنن من با پزشک تیروئیدم با واتس اپ در ارتباطم با دکتر موهام هم یبار یه مشکلی داشتم تلفنی حرف زدم بعد تو واتس اپ عکس فرستادم، البته بگم که پول ویزیت رو میگیرن ولی بهتر از درمان سرخوده چون این قرصه یخورده یجوریه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.