2777
2789
عنوان

کسی هست rtms (آر تی ام اس) انجام داده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163886 بازدید | 179 پست
[QUOTE=]چی شد راضی بودید[/QUOTE] بله راضی بودم بعد نه ماه باز نقشه مغزی دادم که نرمال بودم به لطف ...

سلام عزیزم لطفا تو خصوصی دکترتو بهم معرفی کن

لطفا منو لایک نکنیییییییییییید. مرسی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستانی که فکر میکنن این یه تبلیغه من سعی کردم پیام هام رو پاک کنم که بقولشون تبلیغ نکرده باشم اما ن ...

من ازتون بابت لحن کلامم عذر  میخوام

هر چند هنوز هم اعتقاد دارم اون دکتر از خود راضی و خودبزرگ بین بود

اما از اینکه منو با این تکنولوژی اشنا کردی ممنونم

توی استرسهای شدید این درمان بهم کمک میکنه

حالم بهم میخوره از اینایی که فکر میکنن مردم احمق میان تبلیغ میکنن ، ذاکری ذاکری ... ذاکری کیه ! من متوجه شدم این کارو کسانی که انجام میدن پزشک نیستن ، مهندسی پزشکی خوندن ولی اینکه چه عوارضی داره یا چقدر اثر داره طبق معمول پنهان میکنن که پول دربیارن من خودم می‌خوام مقالات خارجی و بخونم سرچ حسابی کنم که تاثیر بدی نداشته باشه آنقدر پزشکی ایران مزخرف شده و همه دنبال پول و تجارت هستن حتی به قیمت جون مردم.... من دیگه اعتماد نمیکنم. اما اگر واقعا عوارض نداشته باشه خوبه....

تجربه های من هم در درمان افسردگی و اضطراب در نی‌نی سایت نوشتم بخونید کمکتونه .  در ایتا کانال و گروهي در ابن موضوع دارم. لینکشو پست بعدی میفرستم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم?page=1

منم یکسال پیش بخاطر کرونا، دچار پانیک شده بودم، اول قرص میخوردم که بدترین دوران زندکیم استفاده از هم ...

سلام وقت بخیر میشه کمکم کنید راهنمایی کنید منم فکر کنم مشکل شمارو داشتم میخام ببینم شماهم همین حالت های منو داشتید اگه دقیق مثل من بودید منم از این دستگاه استفاده کنم،،بعضی وقتا یهو فکر میکنم یه رگ تو سرم میخاد پاره بشه و سمت چپ قفسه سینم درد میگیره یا سنگین میشه احساس میکنم قلبم وایساده یا نمیزنه بی قراری میکنم یهو بلند میشم به دور خودم میچرخم بعد اینقدر حالت بدی بهم دست میده خودم فکر میکنم میخام سکته کنم بمیرم وحشت زدگی دارم ترس از مردن دارم ولی تو اون حالت فقط میخام بمیذم اما این حمله رو تجربه نکنم شما اینجوری بودی؟؟میشه یکم توضیح بدید چطو بودین ممنونم میشم اگه کسی دیگه هم مشکل منو داره بهم بگه کمکم کنه ایا با این دستگاه درمان شدن یا ن خیلی بده افسردگی شدید و اضطراب😔

سلام دوستان. منم تجربه مو میگم شاید به دردتون خورد. خدا می‌دونه به صاحب همین اربعینی که امسال تو حسر ...

سلام عزیزم ،شما که تو این زمینه اطلاع دارید میشه منو راهنمایی کنید  برادر من بیماری آسپرگر که ی طیفی از اتیسمه  داره البته بگم که اصلا شبیه اتیسمی ها نیست بیشتر عصبیه و خیلی حرف میزنه و وسواس فکری داره و یکمی هم کم توان ذهنی هم هست اصلا آرامش وقرار نداره دائم تو ذهنش با همه درگیره ،میگه با فلانی درگیر شدم در صورتی که تو واقعیت اینطور نیست جدیدا بهمون این دستگاه رو معرفی کردن ولی نمیدونیم تاثیری براش داره یا نه قبلا خیلی دکتر بردیمش و اصلا تاثیری براش نداشت ما هم دیگه فعلا دکتر نمی بریمش بنظرتون این دستگاه برا برادر من جواب میده الآن ۱۸ سالش هست