2777
2789
عنوان

کسی هست rtms (آر تی ام اس) انجام داده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 164014 بازدید | 179 پست
خداوکیل ایا برای همیشه خوب شدیید ؟ یاموقت بود

خداروشکر فعلا خوبم بعد از مدتها که ۸ ماه پیش بیهوشی داشتم بخاطر عمل، یکبار بهم  پانیک دست داد ، میخواستم برم که خداروشکر حالم بهتر شد، حتما از عوارض بیهوشی بوده نمیدونم

دوستانی که فکر میکنن این یه تبلیغه من سعی کردم پیام هام رو پاک کنم که بقولشون تبلیغ نکرده باشم اما نتونستم ، اگر میدونید چطور پاک کنم پیام های مریوط به اسم دکترم رو بفرمایید تا انجام بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی فایدس  بنظرم دکه زنیه  یه تاثیرات ۶ ماهه رو ادم داره  اخه تاوقتی ریشه مشگل در کودک ...

سلام لطفا میشه طرحواره درمانگر خوب بهم معرفی کنید من چهارده ساله این علائم و حالاتو دارم البته خیلی کارها کردم خوب نشده توضیحش طولانیه اما ده جلسه دکتر طرحواره درمانگر رفتم کاسب بود الکی میگفت تنفس عمیق و کارهای عقب افتادتو انجام بده و میگفت شرایط رو به رو به ریشه تله هارو نداری بهش گفتم اگ تله فعال نیست پس چرا حال ما اینطوره  جدیدا متوجه شدم روده و رژیم بدون گلوتن خیلی رو روان تاثیر داره هنوز انجامش ندادم 

سلام شماپیگیریتون چیشد برای درمان افسردگیو بیخابی

والا هیچی فعلا دارم بررسی میکنم یکی دو سال گذشته هم تو پیجای روانشناسی بودم و مطالب خوندم این دوره ک توش هستیم جو روانشناسی زیادی راه افتاده و همه دنبال ارامشن  اما شرایطی ک در  جامعه ما وجود داره برای امثال ما ک از گذشته این حالات رو بیشتر تاثیر بیشتری میزاره 

دوستانی که فکر میکنن این یه تبلیغه من سعی کردم پیام هام رو پاک کنم که بقولشون تبلیغ نکرده باشم اما ن ...

اون اقا اصلا کارش جواب نداد روی من

بعدها رفتم پیش استاد همین اقا

وقتی نقشه مغزیم رو دید گفت با افسردگی رفتی با افسردگی هم از پیشش برگشتی

اون برام انحام داد و حالم خیلی بهتر شد و نتیجه گرفتم

البته وقتایی بود فشار زندگی خالمو بد کرد ولی در مجموع خیلی بهتر شدم

البته من کنارش ورزش گروهی رفتم هم هوازی داشت هم قدرتی با موزیک شاد خودش اندازه دکتر بود

وقتی توی مشکلی گیر میکردم از مشاورم که قبولش داشتم کمک گرفتم

از یک دوز خفیف دارو هم برای تنظیم خلق هم کمک گرفتم

ولی عیچی مرزش نشد

بعیدهrtms  برای همیشه درمان کنه  اگه اینجوری بودم تمام ملت دنیا با ۲۰ جلسه حالشونو خوب میک ...

این یک درمان لاکچری هست

هر کس قدرت انجامشو نداره

وگرنه اگر با پروتکل درست باشه خوبه

من از دکتر خودم راضیم هنوزم تحت نظرشم

تمام نقشه مغزیهام از اول تا به امروز هست

که خیلی بهتر شدم بعد نه ماه

دوستانی که فکر میکنن این یه تبلیغه من سعی کردم پیام هام رو پاک کنم که بقولشون تبلیغ نکرده باشم اما ن ...

و اینم بگم جلسه بیستم درمان که تموم شد من حالم بدتر شد

به منشیش زنگ زدم و گفتم من نمیخوام‌ با این دکتر ادامه بدم

منشی تا تونست منو ترسوند که اگه الان رها کنی حالت خیلی بدتر میشه

وگرنه من از همون موقع ادامه نمیخواستم بدم با ایشون

جایی که با ترس مریض رو میکشونه به درد نمیخوره

بعد یکماه که سی جلسه رفتم همون بد حالیها برگشت

که رفتم حای دیگه

و اینم بگم جلسه بیستم درمان که تموم شد من حالم بدتر شد به منشیش زنگ زدم و گفتم من نمیخوام‌ با این د ...

خوب جای دیگرو چند جلسه کلن رفتین و از جلسه چندم احساس بهبودی کردین و تاحالا ثابت مونده یا نه؟؟

سلام دوستان. منم تجربه مو میگم شاید به دردتون خورد. خدا می‌دونه به صاحب همین اربعینی که امسال تو حسرتش موندم که هیچ تبلیغی درکار نیست. خلاصه میگم من و همسرم چند سال پیش که tms معروف نبود رفتیم انجام دادیم. همسرم کلینیک معروف آتیه رفت که فقط برای تشخیص کلی تست و نقشه مغزی و کلی پول میگیرند... بعد من یه نفر تو بیمارستان پاستور نو پیدا کردم که دانشجو دکترا بود و انجام میداد این کار رو. و تست قبلش هم یه پرسشنامه بک بود که هزینه ای نداشت تقریبا و قبول کرد که به ما چون زن و شوهریم تخفیف بده. خب همسرم افسردگیش شدید بود و ژنتیکی هم بود خیلی خوب شد بعد ۲۰ جلسه سطح انرژیش اومد بالا و خیلی خوب شد ولی من که بیشتر اضطراب داشتم و افسردگی چندانی نداشتم تغییر خاصی نکردم.

چند سال گذشت یه بار به خواهرم که از افسردگی و داروخوردن و کج خلقی همسرش خسته شده بود گفتم ببرش tms. خودش گشت کلینیک سلامت ایرانیان رو انتخاب کرد چون قیمتش کمتر بود و گفت فاکتور برا بیمه تکمیلی هم میده. سمت غرب بود فکر کنم مرزداران. چند وقت بهت اومد گفت شوهرم از این رو به این رو شده...دارم دعات میکنم. همسر من متاسفانه بعد از نخریدن خونه و شکست مالی تو بورس دوباره حالگیر و افسرده شده بود دوباره فرستادمش همون مرکزی که شوهر خواهرم رفته بود و باز هم خیلی بهتر شد... اما بهتون بگم که کسی که زمینه افسردگی داره ممکنه دوباره با اتفاقات ناگوار زندگی دچارش بشه.

من ارشد روانشناسی دارم میخونم ببینید حس و حال و رفتار ما تابعی از هورمون‌های مغز ما هست که اون خودش هم در اثر یادگیری و تربیت کودکی ما هست و هم با دارو یا روشهایی مثل tms میشه دستکاریش کرد و با تغییر هورمونها حس و حال افراد رو تغییر داد.

پس اونی که میگه این چیزها جنبه روانی و طرحواره کودکی هست و با دارو و این دستگاهها درست نمیشه غلطه! گفتیم که این چیزا هورمونهای مغز و در نتیجه حس و حال ما رو تغییر میده.

اما دارو چون اون مواد رو به صورت مصنوعی وارد بدن می‌کنه بعد از یک مدت مغز تنبل میشه و اگر دارو قطع بشه عوارض بدتر از قبل برمیگرده. من خودم تجربه دارو داشتم اصلا سرخود نخوردید و حتی الامکان نخورید به جاش برا افسردگی عرقیات گیاهی مثل گلاب و بیدمشک یا قرص گیاهی دپروهرب باریج بخورید برا اضطراب عرق بادرنجبویه یا دمنوشش عالیه.

اما tms چون چیزی داخل بدن نمیشه و در واقع پالسهای مغناطیسی باعث میشن قسمت‌های مشکل دار اعصاب مغز اصلاح بشن دیگه بازگشت نداره.

اما دقت کنید اگر دوباره اتفاقای ناگوار جدید بیفته دوباره مغز شما گریپاچ می‌کنه و ممکنه دچار افسردگی جدید بشید چون به صورت ژنتیکی یا آموخته شده هورمونهای شادی یا سروتونین شما کمه.این ربطی به درمان قبلی نداره.

ورزش منظم خیلی عالیه چون باعث تنظیم هورمونهای سروتونین و ..‌ مغز میشه

امیدوارم اینایی که گفتم مفید باشه براتون

اما الان چرا اومدم اینجا تو این تاپیک چون همسرم چند هفته ای میشه دوباره دپرس شده. بعد رشد بورس از آبان تا حالا پول خونه ما که ۴ ساله تو بپرس آب شده رشد چندانی نکرد همسرم هم که فکر میکرد سهمای تاپ شکار کرده متاسفانه دوباره یکی دوماه اخیر کلی ضرر کرد و باز قاط زده. همش خوابه یا گوشی به دسته و تو خودشه و حرف هم بزنی پرخاش می‌کنه... تصمیم گرفتم دوباره بفرستمش tms چون افسردگی انگار مسری هست و زندگی با ادم افسرده حال آدم و میگیره. 

میخوام ببینم سمت شمال یا شرق الان کسی کلینیک خوب و با تجربه سراغ داره؟ اون که مرزداران بود برا ما خیلی دور بود و خیلی تو ترافیک بودیم فکر نکنم اونجا قبول کنه بره. ولی پاسداران یا تهرانپارس باشه میتونم راضیش کنم بره.

[QUOTE=]چی شد راضی بودید[/QUOTE]

بله راضی بودم

بعد نه ماه باز نقشه مغزی دادم که نرمال بودم به لطف خدا

اما ورزش مرتب گروهی در محیطی شاد خیلی خیلی موثر بود

محیط باشگاهو دوست دارم مربیمو اصلا وابسته شدم به ورزش

تی ام اس درمان مکمل هست من کنارش داروی خفیف میخورم

ولی امیدوار باشید افسردگی و اضطراب با ورزش مرتب درمان میشه

این دارو هم چون خیلی حساسم میخورم دکتر داده

بچه ها با مشاوری برید جلو که طرحواره براتون داشته باشه

من مشاورمو بعد جند تا عوض کردم

من جایی که نتیجه گرفتم استاد همه این پزشکایی هستند که دارن ای ام اس انجام میدن

مرتب کارگاه داره میزاره