2777
2789
عنوان

کسی هست rtms (آر تی ام اس) انجام داده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163862 بازدید | 179 پست
سلام عزیزم میشه از روند درمان و از هزینه هاش برام بگی؟ ممنونم🌷

سلام من از کار اقای منوچهری راضی نبودم بعد دو هفته علایم شروع به برگشت کرد نزدیک پانزده ملیون هزینه کردم حتی زنگ هم میزنم درست جواب نمیدن. الان دارم میرم جای دیگه که ایشون استاد هستند. احازه بدید ببینم درمان ماندگار باشه میگم. جدای اینها شخصیت ایشون برام حالب تبود.  خیلی خودشو عقل میدونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما مطب خانم امجدی رفتید الان حالتان کامل خوب شده؟ حملات پانیک بهتون دیگه دست نمیده؟

سلام خیر من با دارو خوب شدم rtms جواب نداد واسم..ن من مشکل افسردگی داشتم پنیک نداشتم

سلام عزیزم ببخشید من تاپیک شمارو از سرچ دیدم مشکل اختلال اضطراب  دارم خیلی علایم بدی دارم دارو ...

فقط درمان اضطراب  طرحواره درمانی پیش روانشناس کار بلد  برید سرچ بزنید طرحواره درمانی چیه  من تازه ارامش گرفتم قرصامم کنار گذاشتم بعد چندسال  بگردید توشهر خودتتون پیدا کنید یه روانشناس دکترا بالینی  وطرحواره درمانگر  من نوروفیدبک  بایو فیدبک امتحان کردم  فایده نداشت همش دکان زدن وتیغ زدنه مردمه  

سلام خدمت شما🌹🌹 راستش من مشکل وسواس فکری دارم و سالها دارو خوردم اما از عوارضش کلافه شدم، و اینکه ...

سلام دوست عزیز.راهنمایی ازتون میخام.من میخام rtms انجام بدم و  بررسی که انجام دادم دقیقا به همین پیامی که شما گزاشتین رسیدم.نمیدونم پیش کدومشون برم.اگر شما انجام دادین میتونم نتیجه رو بدونم

سلام ..منم پانیک داشتم از سال 89..اما دو سه سال پیش با یه روش درمانی بدون دارو وساده خوب شدم..اگه ما ...

عزیزم اگه میشه به منم بگو پانیک خیلی اذیتم میکنه

جهان هر کس به اندازه افکار اوست