2777
2789
عنوان

امشب شب خواستگاریم بود بیاین بگم چی شد نمی‌دونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 115 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدای اینکه ازدواج با مردی که مشروب میخوره نهایت بدبختیه

این آدم خیلی ظاهربینه،مرد زندگی نیست 

چندسال دیگه زایمان کنی افتادگی بگیری و ترک پوستی، پس میفرستت خونه بابات

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
اخه خیلی کار میکنه فشار کاریش زیاده اصلا تایم نداره بخواد بیشتر از یکبار ببینتشون

با این افکار فقط داری خودتو گول میزنی  باز هم خودت میدونی ی چند جلسه مشاوره برو خیلی خوبه کمکت میکنه 

ببین من هیکلم وقت ازدواج عالی بود نه ترکی نه شلی نه هیچی اما بعد زایمان ترک گرفتم هنوزم بعد چندماه شکمم اب نشده. اخه مرد باید به درد یه عمر زندگی یخوره ممکنه هر اتفاقی بیفته برای ادم فردا نگه بدفرم شدی خیانت کردم

توروخدا قبول نکن ، منم تو‌خونه پدرم خیلی محدود بودم خیلییییی زیاد و طوری باهام رفتار میشد ک‌داداشمی ...

چی بگم میترسم از همین شرایط بدتر بشه بخدا من هنوز تو این سن کتک میخورم باورت میشه خیلی خسته ام هم شرایط کاری هم محدود بودنم

عمراااااا همچین آدمی رو قبول نمیکنم رفیق باز که هست 

مشروب خور هم که هست 

از طرز حرف زدنشم مشخصه با چندتا خانوم خوابیده که از ترک پوستی و این چیزا خبر داره 

و مهمتر از همه اینکه چندوقت دیگه میخوای بچه داربشی و شکمت پر از ترک پوستی میشه بعد میخواد طلاقت بده مثلا؟؟؟؟

آدم مزخرفی بنظرم اومد 

معلومه که نه عجله نکن..الان ک از ترک پوستی حرف زده بعد زایمانت حتما میخواد طلاقت بده انقدر براش مهمه..دورهمی هفته ای یبار و مشروب خوردن بنظرم اوکی نیس بعدشم میشه دختر بازی و خیانت و هزارجور کثافت کاری و تهشم میگه من بهت گفتم..حداقل از الان اینارو نمیگف میزاشت بعدا ک خرش از پل گذشت انقدر صریح و واضح برات گفته چجور ادمیم..قبول کنی بعدش راضی میشی به همون زندگی محدود خونه بابات😊درموردش خیلی فکر کن

شبی که از شوق فردا خوابت نبره از خود فردا قشنگتره🌱🙂

قبول نمیمردم 

شوهر رفیق باز دارم هفته ای بک بار دورهمی مشروب دارن 

هنوز خونه نبومده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اصلا یادم رفت من انقدر هول و معذب بودم یادم رفت خودم چ سؤالایی داشتم این ک هیچی مغزم قفل بود تازه ب ...

ببین من به شخصه مشکلی با مشروب خوردن تفریخی ندارم

ولی این آقا فکر کنم بیشتر از تفریحی مصرف میکنه که تو سن ۳۹ سالگی اینقدر پیگیر هست که از الان اجازشو از شما بگیره یا ببینه امتحان کردی یا نه

میدونی دغدغه هاش دغدغه یه ادم ۳۹ ساله نبود مثل پسرای ۱۷-۱۸ بود

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

مشروب    من دوست ندارم به هرحال شخصیه 

ولی ترم پوستی آلارم جدی هست 

فردا باردا رشی ترک بزنی میخوای چیکارکنی؟

اصلا معنای ازدواج نمیدونه این آقا درآستانه 40سالکی

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

من قبول نمی‌کردم

کسی که از الان راجع به این چیزا سوال میپرسه وحشت ناکه

فردا زایمان کنی چی میخواد بگه؟؟

یکم چاق بشی چقدر استرس ذاری؟؟؟

همش ذهنت درگیر اینه هیکلت چه جوری باشه آقا بپسندند

وحشت نااااکه