2777
2789
عنوان

کسی هست rtms (آر تی ام اس) انجام داده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163175 بازدید | 179 پست
سلام خداسلامتی بده بهتلباس عافیت و وآسایش تنت کنه الهی آمیننورفیوبدک برای چه مشکلی رفتی که اثر داشت؟

سلام عزیزم

خیلی ممنون از دعاهای قشنگت ، الهی برا همه سلامتی باشه .

من برای افسردگی و اضطراب رفتم . من کلا از اول زندگیم روحیه افسرده خویی داشتم و دارم که خب با مشکلات زندگی شدید میشه و به صورت افسردگی شدید خودشو بیشتر نشون میده اما فقط در مدت کوتاهی بعد از نوروفیدبک من تازه فهمیدم بقیه آدما چطوری زندگی میکنن و چرا دلشون نمیخاد بمیرن  ینی واقعا به قدری عالی بود که من تازه فهمیدم زندگی ینی چی که متاسفانه خیلی کوتاه بود اما تجربه خوبی بود البته برا خودمم خیلی متاسف شدم که همه چه نعمتی دارن و من نمیتونم اون نعمتو داشته باشم😢😢😭😭😭.

واقعا هرکس سلامت جسم و روح داره خیلی خداروشکر کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان بهتری؟؟

سلام عزیزم

ممنون ار احوالپرسیتون متشکرم 

من الان که شهریور ۱۴۰۴ هست خیلی اضطرابم خوب شده اما خب هنوز وسواس و افسردگیمو دارم اونم بخاطر مصرف داروهاس نه آر تی ام اس، کلا هم فکر کنم مقداری فشار کاریم کمتر شده شاید تاثیر روی اضطرابم داشته. 

درکل یه دارویی که برای دردهای عصبی هست رو خوردم هم دندون دردمو خوب کرد هم سردردامو کمتر کرده بنظرم با این درصد وسواس و افسردگی ای که دائم حالت ضعف و خستگی و احساس مرگ دارم باید تا آخر عمرم کنار بیام متاسفانه😔😔😢😢

سلام عزیزمخیلی ممنون از دعاهای قشنگت ، الهی برا همه سلامتی باشه .من برای افسردگی و اضطراب رفتم . من ...

مشکل جسم وروحی حل نشده مثه،دست وپازدن توباتلاقه واقعا آزار دهندن،

خدابهت سلامتی بده

نوربیو،فیدبک ،،،معمولاچندجلسه قرارمیدن؟ یادته،جلسه  چقدبودهزینش؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

مشکل جسم وروحی حل نشده مثه،دست وپازدن توباتلاقه واقعا آزار دهندن،خدابهت سلامتی بدهنوربیو،فیدبک ،،،مع ...

عزیزم من فکر کنم حدود ده سال پیش رفتم و اونموقع چون اون دکتری هم که بهم معرفی کرد دستگاهشو خودش تازه خریده بود و استارتشو میزد یادمه خیلی ارزونتر از جاهای دیگم باهام حساب میکردن، جلسه ای ۷۰ هزارتومان میدادم حالا میگم ارزون ولی اونموقع برام مبلغش خیلی کم هم نبود و نزدیک ده جلسه رفتم .... خودمم بعضی وقتا میگم شاید اپراتوری که برام انجام میداد کارش خیلی دقیق و خوب بوده که تونسته دقیقا هرجلسه خب یکسری الکترود هست دیگه اون الکترودها رو روی مناطق آسیب دیده و مثلا نقطه افسردگی بذاره و همینطور آر تی ام اس رو میگم شاید اپراتورش نتونسته نقطه موردنظر رو پیدا کنه و کوتاهی و کم دانشی اون بوده . خودمم نمیدونم دقیق چرا اون اثر کرد و این که تازه میگن امواج الکترو مغناطیس در حجم وسیع هست اثری نکرد ☹

عزیزم من فکر کنم حدود ده سال پیش رفتم و اونموقع چون اون دکتری هم که بهم معرفی کرد دستگاهشو خودش تازه ...

کاش الان دوداره بری

دیگه این دستگاه،جا افتاده و ،وارد هستن،،،

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

سلام عزیزمممنون ار احوالپرسیتون متشکرم من الان که شهریور ۱۴۰۴ هست خیلی اضطرابم خوب شده اما خب هنوز و ...

سلام من ۱۸ ساله داروهای اعصاب و روان میخورم یعنی از ۲۰ سالگی

ترکیب دارویی خیلی مهمه 

تا الان سه دکتر داشتم دو تای اول آدمای بی خیالی بودن و نگران ترکیب داروها و عوارض و.... نبودند اما این آخری که ۱۲ ساله زیر نظرش هستم واقعا آدم پیگیر و دلسوزی هستند خدا خیرشون بده

چیزی که مهمه اینه که وقتی داروها اذیتتون میکنه به دکترتون بگین و ترکیب شون رو عوض کنه

آره فرصت کنم و یه مقدار سردردای میگرنی ام کمتر بشه حتما میرم بازم ، ممنون 🙏🏼

سلامت باشی ان شاءالله