سلام وقتتون بخیر..من افسردگی دارم پارسال یه دوره دارو خوردم ولی باز افسردگیم برگشته الانم بخاطر کنکورم نمیتونم داروی اعصاب بخورم..هزینه تی ام اس خیلی بالاس ولی چون بیمه دارم میخام تو بیمارستان انجامش بدم..کسی بیمارستان مجهزی میسناسه ک دستگاه تی ام اس داشته باشه؟!واقعا دیگه کلافه شدم تو این وضعیت افسردگیو کرونا نمیتونم بیمارستانارو بگردم..اگه کسی انجام داده یا چیزی ازش میدونه بهم بگین ممنونم..
سلام مرسی از راهنماییتون🌹🌹🌹 من خدارو شکر با یه سری تکنیکا دارم کنترل میکنم ولی اینکار برام واجبه ...
والله من نمیدونم جواب شما رو، ولی فکر نکنم مقاومت بده چون من تثبیتم رو پارسال نرفتم اما چند روز پیش که رفتم چون دوباره به خاطر یه اتفاق حمله بهم دست داد، همون روز اول (۲ جلسه اولم) که بعدش شب خوابیدم مشکل پانیک من حل شده بود (مشکل امسالم خوابم بود که بهم پانیک دست میداد زمان خواب) ولی خب من ۱۰ جلسه رفتم. بازم بهتره از اهل فنش بپرسید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام دکتر ذاکری توی کلینیک انجام میدن آرتی ام اس رو. من پدرم رفت پیششون خیلی خوب بود اینجا هم راجع به دستگاه نوشته میتونی بخونی http://www.dr-zakeri.com/آر-تی-ام-اس-rtms/
سلام دوستان گل انشالله حال همه شما خوب باشه وهمیشه در سلامتی کامل به سرببریدبعضی از عزیزانی که آر تی ام اس انجام داده بودن وراضی بودن لطفا پاسخ بدن که ار تی ام اس درمانش همیشگیه یا اثرش موقتیه چون شنیدم اثرش تا 6 ماه هست ممنون وسپاس از دوستانی که محبت میکنن وپاسخ میدن
سلام دوستانی که آر تی ام اس انجام دادن لطف کنن بگن که بهبودی موقتی بعد از آر تی ام اس میشه یا موقت چون میگن تاثیرش تا 6 ماهه وبعدش دوباره به همون حالت قبل برمیگردن
سلام و عرض ادب. من ارتی ام اس و برای درمان ترک شیشه با پیشنهاد و نظر پزشک انجام دادم.الان شیش جلسه رفتم.فوق العاده بوده ،تمام روشهای ترک و هر چی که به ذهن تون برسه رو انجام دادم ولی متاسفانه موفق نشدم.ولی این روش و این دستگاه تو این مدت عملکردی ک برام داشتن و هیچ ترکی برام نداشته.یعنی از بین بردن وسوسه،تا این لحظه بنظرم موفق ترین روشی بوده که تا حالا امتحان کردم.امیدوارم دائمی باشه و مقطعی نباشه.