سلام وقتتون بخیر..من افسردگی دارم پارسال یه دوره دارو خوردم ولی باز افسردگیم برگشته الانم بخاطر کنکورم نمیتونم داروی اعصاب بخورم..هزینه تی ام اس خیلی بالاس ولی چون بیمه دارم میخام تو بیمارستان انجامش بدم..کسی بیمارستان مجهزی میسناسه ک دستگاه تی ام اس داشته باشه؟!واقعا دیگه کلافه شدم تو این وضعیت افسردگیو کرونا نمیتونم بیمارستانارو بگردم..اگه کسی انجام داده یا چیزی ازش میدونه بهم بگین ممنونم..
هیچ میدونی دکتری که داری معرفی میکنی اصلا دکتر نیست و دکترای مهندسی پزشکی خونده؟ میدونی به خاطر تو چ ...
نخیر عزیزم تشخیص اولیه پنیک با دکتر قلب هست چون وقتی دچار پنیک میشه کسی، شدیدا مشکل تنگی نفس پیدا میکنه و قلبش انگار از کار وایمیسته، در نتیجه اولین کار اینه که بره متخصص قلب و عروق، اون هم کلی قرص اعصاب میده (برای من این اتفاق افتاد دقیقا) و من ۳-۴ ماه مصرف کردم همش خواب بودم حال روحیم هم بد شد چون همش خواب بودم و بدنم انگار پف کرده بود ، بهرحال اینجا از تجربیات خودم گفتم، کسی رو مجبور به رفتن به جایی نکردم، عزیزم مسئولیت زندگیمون رو خودمون برعهده بگیریم چون اینجوری اعتماد به نفس و عزت نفسمون هم میره بالا، مطمئنن شما فقط با خوندن تجربه من پا نشدی بری، بهرحال هرکسی اول حسابی تحقیق میکنه بعد خودش تصمیم به انجام کاری میگیره
به زودی کلینیک rtms با پیشرفته ترین و به روز ترین دستگاه ها در کلینیک دکتر مهدی حیدری متخصص اعصاب و روان در خیابان جشنواره خیابان زهدی چهارراه زمرد افتتاح میشه البته ایشون دستگاه نوار مغز ،نقشه مغز ،نوروفیدبک ،بیوفیدبک و tdcs رو هم دارن و قراره پوشش بیمه ای کاملی رو با بیمه نیروهای مسلح و بیمه های تکمیلی داشته باشن ،تبریک به تهرانپارسی های عزیز خصوصا تهرانپارس شرقی چون دکتر خیلی خیلی خوب و باسوادی هستن
بعیدهrtms برای همیشه درمان کنه اگه اینجوری بودم تمام ملت دنیا با ۲۰ جلسه حالشونو خوب میک ...
نه دائمی نیس ممکنه با استرس بدی دوباره برگرده که برای من اینجور شد برای بار دوم که رفتم بعدش خوب شدم البته بازم میتونه برگزده یهرحال من راضیم زندگیم فعلا خداروشکر نرمال شده اون موقع ها خیلی بد بود