2777
2789
عنوان

کسی هست rtms (آر تی ام اس) انجام داده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163909 بازدید | 179 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ میدونی دکتری که داری معرفی میکنی اصلا دکتر نیست و دکترای مهندسی پزشکی خونده؟ میدونی به خاطر تو چ ...

نخیر عزیزم تشخیص اولیه پنیک با دکتر قلب هست چون وقتی دچار پنیک میشه کسی، شدیدا مشکل تنگی نفس پیدا میکنه و قلبش انگار از کار وایمیسته، در نتیجه اولین کار اینه که بره متخصص قلب و عروق، اون هم کلی قرص اعصاب میده (برای من این اتفاق افتاد دقیقا) و من ۳-۴ ماه مصرف کردم همش خواب بودم حال روحیم هم بد شد چون همش خواب بودم و بدنم انگار پف کرده بود ، بهرحال اینجا از تجربیات خودم گفتم، کسی رو مجبور به رفتن به جایی نکردم، عزیزم مسئولیت زندگیمون رو خودمون برعهده بگیریم چون اینجوری اعتماد به نفس و عزت نفسمون هم میره بالا، مطمئنن شما فقط با خوندن تجربه من پا نشدی بری، بهرحال هرکسی اول حسابی تحقیق میکنه بعد خودش تصمیم به انجام کاری میگیره

سلام من از کار اقای منوچهری راضی نبودم بعد دو هفته علایم شروع به برگشت کرد نزدیک پانزده ملیون هزینه ...

سلام. میشه بفرمایید اسم دکترتون و نتیجه کار هم بگید؟ ممنون میشم.

سلام عزیزم من افسردگی شدید و استرس داشتم رفتم پیش دکتر ذاکری که مرکز انجام آرتی ام اس هست اولش دارو ...

سلام خوبید شما از این دستگاه راضی بودید انجام دادید؟واقعیتش منم تو فصل بهار شدیدا افسردگیم اوت میکنه میخواستم بدونم تاثیر داره؟

به زودی کلینیک rtms با پیشرفته ترین و به روز ترین دستگاه ها در کلینیک دکتر مهدی حیدری متخصص اعصاب و روان در خیابان جشنواره خیابان زهدی چهارراه زمرد افتتاح میشه البته ایشون دستگاه نوار مغز ،نقشه مغز ،نوروفیدبک ،بیوفیدبک و tdcs رو هم دارن و قراره پوشش بیمه ای کاملی رو با بیمه نیروهای مسلح و بیمه های تکمیلی داشته باشن ،تبریک به تهرانپارسی های عزیز خصوصا تهرانپارس شرقی چون دکتر خیلی خیلی خوب و باسوادی  هستن

سلام من از کار اقای منوچهری راضی نبودم بعد دو هفته علایم شروع به برگشت کرد نزدیک پانزده ملیون هزینه ...

بی فایدس  بنظرم دکه زنیه  یه تاثیرات ۶ ماهه رو ادم داره  اخه تاوقتی ریشه مشگل در کودکی وافکار حل نشه چجوری یه دستگاه با۲۰ جلسه تاهمیشه ادمو خوب میکنه

فکر نکنم ربطی به نیمکره داشته باشه. من الان چند جا سوال کردم رنجش جلسه ای 250. حالا شاید مثلا دکتر ع ...

بعیدهrtms  برای همیشه درمان کنه  اگه اینجوری بودم تمام ملت دنیا با ۲۰ جلسه حالشونو خوب میکردن   بنظرم یه تاثیر موقت ۳ماهس  وتلقین  ودکان خوبی برای پزشکان

هیچ میدونی دکتری که داری معرفی میکنی اصلا دکتر نیست و دکترای مهندسی پزشکی خونده؟ میدونی به خاطر تو چ ...

خدا لعنتشون کنه انشاله به درد لاعلاج مبتلا بشن اینایی که میان تبلیغ میکنن خوب شد من نرفتم

بعیدهrtms  برای همیشه درمان کنه  اگه اینجوری بودم تمام ملت دنیا با ۲۰ جلسه حالشونو خوب میک ...

نه دائمی نیس ممکنه با استرس بدی دوباره برگرده که برای من اینجور شد برای بار دوم که رفتم بعدش خوب شدم البته بازم میتونه برگزده یهرحال من راضیم زندگیم فعلا خداروشکر نرمال شده اون موقع ها خیلی بد بود