2777
2789
عنوان

باید ارزوی معلم شدن به گور ببرم

143 بازدید | 22 پست

لیسانس علوم تربیتی دارم آزمون استخدامی دادم با اینکه خیلییی خوندم قبول نشدم همش شده سهمیه با مدرک لیسانس هم نمیشه کنکور فرهنگیان بدم دارم میمیرم اونوقت میگن چرا خودکشی میکنن جوونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه تموم آرزو هام خراب شد اینکه نمره های دبیرستانم تمامشون ۲۰ بود اینا سوختن ندارع ؟؟

ناراحتی داره ولی دگ خودکشی نداره

منم درسخون بودم ولی الان دارم بچه داری و شوهرداری میکنم و از مدرک نازنینم هیچ استفاده ای نمیکنم جز اینکه هرجا میرم میگن مدرکت چیه میگم لیسانس 

این سوختن داره یا شما؟

حالا سال دگ‌شرکت کن چی میشه

مطمئنی ؟ فکر نکنم همچین چیزی باشه

منم نمیدونستم تا الان خوندم چنین قانونی دو سال هست اومده کاش این همه درس نمیخوندم همه بهم‌میگفتن تو شایسته معلم شدنی ولی چیشد خیلی خستم 

دقیقا منم چند بار امتحان دادم ،این آخری خیلی خوندم

امتیاز خوبی هم آوردم، ،ولی چون هیچ سهمیه ای نداشتم

وکلا ۴ نفر هم میخواستن،رد،،نمی‌فهمم وقتی کم دارن نیرو

یهو چرا کل نیرو. و نمیگیرن،قطره ای سالی یه دفعه امتحان 

میزارن

ناراحتی داره ولی دگ خودکشی ندارهمنم درسخون بودم ولی الان دارم بچه داری و شوهرداری میکنم و از مدرک نا ...

آرزو داشتم معلم بشم کنکور فرهنگیان نمیشه بدم با لیسانس هم ماده ۲۸ هست ک دیگه مشخص نیست بگیرن بگیرن هم سهمیه ای ها جلوم هستن

دقیقا منم چند بار امتحان دادم ،این آخری خیلی خوندمامتیاز خوبی هم آوردم، ،ولی چون هیچ سهمیه ای نداشتم ...

جوونیمون  پشت این آزمون های استخدامی میره 😭😭😭خیلی دردناک خب اگه نمیخواد بگیرید چرا عمر ما رو هدر میدید چرا ۶۰ در صد دانسجوی بیکار