2777
2789
عنوان

بیاین از زندگی مادرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر قل ممد نبودمقصر آیین و رسوم و فرهنگ مرده شور برده مونه

همین الآن هم کلی فرهنگ و آداب و رسوم احمقانه داریم . وظیفه کیه اصلاحشون کنه ؟ همه ما وظیفه داریم . ولی چند درصد ما اهل تفکریم ‌؟ 

تقصیر نداشته به نظرت ؟ مقصر بوده چون عقل و شعور نداشته ‌. غیرتش بخوره تو سرش .

فکر کردی الان هم آدم ها از روی عقل تصمیم میگیرند، نه، می بینند چی مده، رو اون پیش میرن

تقصیر قل ممد نبودمقصر آیین و رسوم و فرهنگ مرده شور برده مونه

دقیقا!!!مادر شوهر منم به یه پیرمرد شوهر دادن میگفت وقتی اومد خواستگاریم یه دونه دندون تو دهنش بود....بازم مث مادر بزرگ و مادر اسی قربانی رسوم غلط اونزمان شد قصه اش طولانیه

همین الآن هم کلی فرهنگ و آداب و رسوم احمقانه داریم . وظیفه کیه اصلاحشون کنه ؟ همه ما وظیفه داریم . و ...

این رسم های غلط هزاران سال ریشه دوونده

طول میکشه تا خشک بشه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

این رسم های غلط هزاران سال ریشه دووندهطول میکشه تا خشک بشه

اکر مردم اهل تفکر باشن ۲۰ ساله میشه فرهنگ یه کشور کاملا عوض بشه . الآن با وجود این همه امکانات مردم جاهل تر هم شدن . الآن که اینترنت هست مردم از اون ورِ بوم دارن میوفتن . 

اکر مردم اهل تفکر باشن ۲۰ ساله میشه فرهنگ یه کشور کاملا عوض بشه . الآن با وجود این همه امکانات مردم ...

اشتباه میکنی

تو این ده سال اخیر فرهنگ مردم تغییر مثبت داشته

خیلی از خرافات حذف شده

یه سری از رسومات مزخرف داره کمرنگ میشه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

ادامه داستان 👇🏻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17326315/زندگی-مادرم-2

اسی چرا ادامه رو همینجا ننوشتی و تاپیک جداگونه زدی ؟