2777
2789
عنوان

😜ی دقه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 23 پست
گریه؟بیخیال بابا:))

اره بخدا میترسم به شدت زیاد میترسم از شب حجله

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی ۴ ماه برات صبر کرد؟؟؟؟

نه تو مدت این ۴ ماه دیگه کل ترسم ریخت. چند بار نصفه کارشو ول کرد. یه مدت بیخیال رابطه میشد که استرسم بریزه. مثلا ۲ هفته یکبار رابطه داشتیم. بعدش متوجه شدیم که اگه بین رابطه ها فاصله زیاد بیفته باز دوباره زخمش جوش میخوره و دفعه بعدی بازم خون میاد.

دیگه چندبار انجام دادیم تا دردش تموم شد

نمیدونم میدونی یا ولی کاربر مورد علاقمی😂❤

چرا کاربر مورد علاقتم؟

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
نه تو مدت این ۴ ماه دیگه کل ترسم ریخت. چند بار نصفه کارشو ول کرد. یه مدت بیخیال رابطه میشد که استرسم ...

ینا اقایون هر دو هفته ای واسه رابطه زود نیس؟؟؟؟

نه تو مدت این ۴ ماه دیگه کل ترسم ریخت. چند بار نصفه کارشو ول کرد. یه مدت بیخیال رابطه میشد که استرسم ...

من بیشتر از ترس رابطه ازین میترسم ک چجوری شروع میکنن واقعا میترسم😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨 گریم میگیره بخداااا

خیلی میترسم الان چشام پره اشک شده😓😓😓

من بیشتر از ترس رابطه ازین میترسم ک چجوری شروع میکنن واقعا میترسم😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨 گریم میگیره ...

والا من زیاد نمیترسیدم ولی خیلی درد میکشیدم.

به نظرم چندتا مقاله بخون.  ژل لوبریکانت هم بخر موقع رابطه استفاده کن.