2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اگر شرایط رفتن رو داری برو

ایندت مشخص میشه

اینجا می‌خوابی بیدار میشی مرغ از ۹۰میشه ۱۴۰

ثبات رو مواد غذایی که تولید میکنن ندارن

هیچ آینده آیی اینجا نیست

شاید غربت سخت باشه اما امیدی هم هست 

اینجا الان حقوق اداره کار ۱۰میلیون و نهصد 

کرایه خونه کمترینش از ۸میلیون 

کیسه برنج از ۲میلیون تازه ثبات ندارها امروز این قیمت فردا نیست(برنج هندی و پاکستانی) برنج ایرانی کیلویی ۳۰۰به بالا

دو دل نباش برای رفتن 

اینجا اگر سرمایه دار و بی تفاوت باشی عالیه راحتم پول در میاد از گرفتاری مردم / اما اگر نیستی و آدم با اخلاقی هم هستی که اصلا به درد نمیخوره/ من خودم از بی اخلاقی جامعه در آزارم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
اینجا اگر سرمایه دار و بی تفاوت باشی عالیه راحتم پول در میاد از گرفتاری مردم / اما اگر نیستی و آدم ب ...

چقد حرفت قشنگ بود

بی اخلاقی مردم

و دقیقا از ماست ک برماست

تا خودمون نخوایم درست نخواهد شد

هیچوقت

چقد حرفت قشنگ بودبی اخلاقی مردمو دقیقا از ماست ک برماستتا خودمون نخوایم درست نخواهد شدهیچوقت

ممنون فایده ندارد آنقدر کم کاری شده که مردمم تقصیر ندارن حالا حالا درست نمیشه بدترم میشه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘