2777
2789

من دارم 5 تا مدرک تخصصی و میگیرم البته هنوز پولم جور نشده بقیشو برم...بعد من چون بچه کوچک دارم بشدت بهم وابسته هست پیش هیچ کسی نمی‌مونه حتی کلاس هامم مجبورم ببرمش ...اگر بخوام بعد اتمام کلاس ها تو سالن کسی کار کنم وقتی ببینن دخترم مدام میگه بیا بریم خونه یک ساعت فقط آرومه بعد خسته میشه ، فکر نکنم سالن دار راضی بشه درسته؟ اگر خودم یک سالن کوچک بزنم دیگه اختیارش با خودم هست فکر میکنم نه؟ ولی همه بهم میگن اول باید بری وردستی بعد سالن بزنی

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

خب می‌دونی هزینه ی سالن زدن چقدره .رهن کرایه  سالن خریدن آینه ها و صندلی ها و کلاا ملزومات بالای ۱میلیارده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خاله ی من بدون تجربه سالن زد و ورشکست شد به سال نکشیده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

یکم باید مشتری جذب کنی 

بعد مثلا سالن خودت که نمیتونی وسط کار ول کنی بری 

بعدم توی یک لاین خودت را بیشتر قوی کن الان من دیدم مثلا یک نفر میکاپ شنیونه یکی ناخن همه را باهم نیستن

اون ۵ تا مدرک چیه؟کسی نیست دخترت بسپری بهش ؟

شنیون میکاپ اصلاح مو اصلاح صورت و ابرو رنگ مو

نمی‌مونه اصلا قرار بود مامانم بیاد شهر ما دوسه ماهی بمونه هم من کلاس هامو برم هم بتونم یک ماهی برم جایی سرکار 

اونم مواظب دخترم باشه دیروز بنده خدا این همه راه اومد دخترم خودشو کشت انقد گریه و جیغ زد که باید بیام عروس مامانم بهش گفت بیا بریم دوچرخه بازی پارک گفت نه اونم برگشت بنده خدا

یکم باید مشتری جذب کنی بعد مثلا سالن خودت که نمیتونی وسط کار ول کنی بری بعدم توی یک لاین خودت را بیش ...

اره خب سالن زدن نمی‌خوام خودم تنها که وایسم ناخن کار مژه کار فیشیال اینارو میگیرم و وردست و اینا نه منظورم اینه میتونم هروقت بهونه گرفت ببرمش مغازه بیرون وقتی مشتری نبود 

اول باید تو یه سالن کار کنی. خیلی ریزه کاریهای کاسبی داره که باید یاد بگیری. هیچوقت این ریسک رو نکن ...

واقعا؟ خب هیچکس قبول نمیکنه من دخترمو ببرم دخترم پیش حتی باباش هم نمی‌مونه بیاد اونجا نهایت ۱ ساعت آرومه بعد دیگه حوصله سر می‌ره 

شنیون میکاپ اصلاح مو اصلاح صورت و ابرو رنگ مونمی‌مونه اصلا قرار بود مامانم بیاد شهر ما دوسه ماهی بمو ...

اگه پول داری سالن بزن ولی الان ممکنه مشتری نیاد برات ولی اگه قبلش بری یه سالن معروف کار کنی اونجا مشتری ها کارت ببینن هم راه میفتی هم شناخته میشی .

اگه پول داری سالن بزن ولی الان ممکنه مشتری نیاد برات ولی اگه قبلش بری یه سالن معروف کار کنی اونجا مش ...

اره ولی خب میترسم که دخترم و قبول نکنند 

اره ولی خب میترسم که دخترم و قبول نکنند

پس صبر کن دخترت بزرگتر بشه میتونی هم هماهنگ کنی با سالن ها وقتی مشتری داشتی زنگ بزنن بهت بری مدام اونجا نباشی .مثلا یجا شنیون کار میخاد یجا لاین رنگ لازمت دارن هر وقت مشتری بود بری کارت انجام بدی برگردی

ببین من یک چیز رو مطمئنم باقی رو خودت باید حل کنی. اینکه بدون تجربۀ کاری هیچوقت هیچوقت هیچوقت سالن ن ...

خب آره می‌دونم خودم هم سختمه چون من آموزش دیدم اما کار نکردم هیچ اقوامی هیچکسی دوستی هیچی ندارم که حتی بیاد من براش رنگ کنم یاد بگیرم یا شنیون یا کوتاهی ...برای همین دلم میخواد برم جایی حداقل دو ماهی کار کنم اما بخاطر دخترم نمی‌دونم چکار کنم