2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یادمه خیلی سال پیش یکی از دوستام اینجوری شد ولی اون گف انرژی درمان من باهاش رفتم به بهونه میخاس ...

همشون یک گه هستن فوکول کراواتیاش به بهونه انرژی پیرمردا و چهره مذهبیا به بهونه دعا

یه مدلشم درسخونده های روحو روانن که به بهونه مشاوره .....

همشون یک گه هستن فوکول کراواتیاش به بهونه انرژی پیرمردا و چهره مذهبیا به بهونه دعایه مدلشم درسخونده ...

همه جا هستن ت شرکت تو محیط‌های بیرون روح آدمو زخمی میکنن حتی بازیگرا

مردای دعانویس اکثرن هولن انقدم خانما میرن پیششون هارترشدن

باور میشه تو اعترفاتش میگه خانوما بخاطر بازگشت معشوق بدون هیچ اجباری یا درمان نازاییشون بدون هیچ اجباری باهام رابطه میگرفتن 

چغر بد بدنشون انگار فقط من بودم

هیچکدوم ازونا که پیدا کردم تو تین سالها مثل من باکره نبودن

و تو فرق سرم بخوره حتی تحصیل کرده 

میخوام تمام مدارکمو بزن دیوار مستراح

در ضمن دوتا وکیل هم گرفته هردو خانوم هستن

باور میشه تو اعترفاتش میگه خانوما بخاطر بازگشت معشوق بدون هیچ اجباری یا درمان نازاییشون بدون هیچ اجب ...

وای خدا اینا دیگ کی هستن بعید نیست بادعا وجنبل رامشون کرده باشن بعیدم نیست   کاری کنه تو منصرف بشی 

وای خدا اینا دیگ کی هستن بعید نیست بادعا وجنبل رامشون کرده باشن بعیدم نیست کاری کنه تو منصرف بشی

منصرف رو نمیدونم وکیل دارم و پرونده رو دنبال میکنه پارتی هم دارم توی سیستم و چندین نفریم ولی هر لحظه ممکنه بمیرم حالم خوب نیس اللخصوص شب ها 

منصرف رو نمیدونم وکیل دارم و پرونده رو دنبال میکنه پارتی هم دارم توی سیستم و چندین نفریم ولی هر لحظه ...

خب این یه نشونه اس که سنگینی داری

یه روشی بهت یاد بدم انجام بده تو حموم تشت آب نمک بریز روش ۷تا آیه الکرسی ۷تا توحید۷تاصلوتت بخون بعد باهاش غسل کن بگو سنگینی ودعا باین آب به زمین بره 

خب این یه نشونه اس که سنگینی دارییه روشی بهت یاد بدم انجام بده تو حموم تشت آب نمک بریز روش ۷تا آیه ا ...

قران میخونمو نماز و ذکر

اینگارا دوباره منو به ورطه قهقرا میبره 

البته الانم تو قهقرام

به بهونه رفع سنگینی از دست دیو بیوفتم دست یه حیوون دیگه 

هر بلابی بیاد سرم حقمه الان دیگه مهم نیس

قران میخونمو نماز و ذکراینگارا دوباره منو به ورطه قهقرا میبره البته الانم تو قهقرامبه بهونه رفع سنگی ...

نمیدونم چی بگم بگن شانس یاقسمت من خیلی دیدم اینکارارومیکنن هیچیشون نمیشه کارشونم راه میندازن بخت دخترمیبندن سنگ میندازن تو زندگی فامیلاشون 

نمیخوام بگم درکت میکنم چون آدم تاچیزی نکشه نمیتونه درک کنه ولی تهش برو تااین آدم بسزای اعمالش برسه به آرامش برسی  

نمیدونم چی بگم بگن شانس یاقسمت من خیلی دیدم اینکارارومیکنن هیچیشون نمیشه کارشونم راه میندازن بخت دخت ...

میخواستم اینطوری فکر کنم بعد ده سال گیرش نمینداختم ابروش جلو همه و زن و دختر دم بخت خودش بره

حتی زنو بچش نمیدونستن شغلش اینه