2777
2789

این پسر عمو ۴ سال بزرگتر از منه و ۲۱سالشه ظاهرشم خوبه قدشم فکر میکنم ۲۵_۲۶ سانتی متر از من بلندتره

از وقتی یادمه این همش سرش تو درس و کتاب بوده تنها تفریحشم این بود که گاهی اوقات تو کارای پدرش بهش کمک می کرد یا شعرای شاهنامه رو حفظ می کرد خیلی مثبت بود حتی تو جمع سرشو بالا نمی آورد تو چشم خانما اصلا نگاه نمی کرد و خلاصه خیلی آروم بود تا اینکه دندون پزشکی دانشگاه تهران قبول شد دیگه از فاز تست و کتاب اومد بیرون و زد تو کار ورزش و حسابی به خودش رسید و اعتماد به نفس گرفت بعدم در کنار دانشگاه  رفت پیش باباش تو شرکتش مشغول شد و درآمد خوبی هم داره

اما همچنان رفتارش سنگینه و اهل رابطه و عشق و عاشقیم نیست ولی یکم روش باز شده بود تو صحبت می کنه و مسئولیت خیلی چیزا رو به عهده می گیره

من و این آقا رابطمون خیلی رسمی و سرد بوده همیشه و فقط در صورت لزوم بهم سلام می کردیم 😂 حتی فکر نمیکنم تا حالا در حد ۲ جمله حرف زده باشیم 

حتی زیادم خونمون نمیومدن ما هم زیاد خونشون نمی رفتیم ولی پدرامون رابطه خوبی دارن و همکارن

حالا هفته پیش بود تقریبا سر شام بودیم یهو زن عموم یعنی مامان همین پسره زنگ زد به مامانم و بعد احوال پرسی شروع کرد از درس و مشق‌من پرسیدن و هی گیر داده بود به من بعد یهو دیدم مامان چشماش گرد شد گفت معصومه جان حنا ( من ) هنوز خیلی بچه س و داره برا کنکور میخونه اصلا وقت شوهرش نیست تا اینو گفت بابام و برادرامم تعجب کردن منم داشتم از خجالت آب می شدم خلاصه دیگه نفهمیدم آخرش چی گفتن وقتی خداحافظی کردن مامانم بابامو برد تو اتاق

حالا هفته پیش بود تقریبا سر شام بودیم یهو زن عموم یعنی مامان همین پسره زنگ زد به مامانم و بعد احوال ...

اسم رمان؟

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رویایی 

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

ده دقیقه بعد اومدن بیرون گفتن زن عمو تو رو برای پسرش خواستگاری کرده و گفته پسرم ۳_۴ ساله که حنا رو دوست داره و کلا هدفش این بوده به یه جای معقول برسه تا بابای من قبولش کنه

حالا درستو بخون ولی برای بعد کنکورت میتونه گزینه خوبی باشه میتونه باعث پیشرفتت بشع

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
شما میم مودب پور نیستی؟

نه رمانای میم مودب پور تهش یکی میمیره این از سایت نودوهشتیاست😁

(تیکر بارداری نیست) ..... کی به یه جاده شلوغ اهمیت میده من از روی پل چوبی به داخل تاریکی قدم میذارم