2777
2789
عنوان

چاقییییی .چکار کنم لاغر بشم

411 بازدید | 31 پست

سلام خانما من ۷۴ کیلوام با قد ۱۶۲ همسرم از چاقی بدش میاد چیزی بهم نگفته اما میدونم دوس داره لاغر بشم اما من اصلا سیر نمیشمممممم همیشههههه گرسنمه چکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیمو ورزش من الان تو ۱ ماه ۴ کیلو کم کردم از دکترم رژیم گرفتم و ورزش

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
ایول خوشبحاااالت چجوری خودتو کنترل میکنی غدا نخوری

هدف دارم من بدنم استپ کرده ۸ ماهه زابمان کردم از ۹۲ کیلو الان ۷۳ ونیم شدم.با کلی اذیت کم کردم ولی من میخام خوش هیکل باشم میخام لباسای خوب تنم بشه میخام که بهترین هارو انتخاب  کنم.تو هم برا خودت هدف داسته باش

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
[QUOTE=160918322]رژیم کم خوری بگیر نیم ساعت قبل غذا یه لیوان دم کرده زیره بخور [/Q این که خیلی گرسنم ...

هفته اول اذیت میشی بعدش ولعت ب خوردن کم میشه