الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانوما یه سوال طلاهای عقد با عروسی ج است یا یکیه؟ مامانم تو عقد طلا داده حالا میگه هیچکی تو ع ...
برا من جدا دادن ولی خب اون موقع طلا انقد گرون نبود. مامانم تیکه تیکه با پول خودش ی زنجیر یه مدال و ی انگشتر گرفت. گوشواره هم من انقد پسند نکردم ک دیگه نشد بگیره.
طلا و نقره و استیل و.. چ فرقی میکنه. من الان هیچی دست و گردنم نیست. اگه برات مهمه بگو و حرفتو بزن ولی میبینی ندارن اصرار نکن.
💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
واقعا؟؟؟ به نظرت کی وقته طلا خریدنه؟ من یه دوگرمی میخواستم بگیرم
اره عزیزم البته من خیلی اهل حساب و کتابم و سعی میکنم از هر پولی بهترین روش رو بکار ببرم تا بی ارزش نشه و باقی بمونه
شاید خیلی ها نظر منو نپسندند
من اصلا طلا با اجرت نمیخرم فقط کم اجرت و دست دوم طلا داره جهانی میاد پایین صبر کن تا ۱۱۰۰ بیاد امروز ۱۲۰۰ هست خوبه دو گرم رو بری طلای دست ۲ با ۱۲۰۰ بخری میشه ۲۴۰۰ با طلا با اجرت و مالیات بخری میشه ۳ تومن س قبلش حساب و کتاب کن