2777
2789
خانوما یه سوال طلاهای عقد با عروسی ج است یا یکیه؟  مامانم تو عقد طلا داده حالا میگه هیچکی تو ع ...

خبد گناه دارن بنده خدا هم توگرونی جاهاز بدن هم طلا

منم طلامو دادم ک بدن خیلیا این کارو میکنن

حس بد نداره ک. اون قسمتش حس بده ک مجبورشون کنیم تو شرایط 

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
یعنی میگید بعدش دوباره بیشتر ازین که هست میره بالا؟ 

فقط بسته به انتخابات داره كه كدومشون راي بيارن .... فكر ميكنم الان ميخان به بازار يك تنفس بدن چون به چيزي كه ميخاستن رسيدن ( اميدوارم دلتون شاد بشه )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما یه سوال طلاهای عقد با عروسی ج است یا یکیه؟  مامانم تو عقد طلا داده حالا میگه هیچکی تو ع ...

بیچاره ها کلی جهاز تو گرونی خریدن 

اصلا همون طلاها رو بنداز ما رسم‌نداریم تو عروسی هم کادو طلا بدن پدر و مادر 

فقط تو عقد یه بار طلا میدن دیگه 

از مادرت ناراحت نشو بنده خدا گناه دارن

اره راست میگ مامانم النگوهامو برد فروخت ۲۰۰ ۳۰۰تومن گذاشت روش دسبند خرید برام بعده عروسیمم گوشواره هامو گرفت فروخت😓😓 

برا من جدا دادن ولی خب اون موقع طلا انقد گرون نبود. مامانم تیکه تیکه با پول خودش ی زنجیر یه مدال و ی انگشتر گرفت. گوشواره هم من انقد پسند نکردم ک دیگه نشد بگیره. 

طلا و نقره و استیل و.. چ فرقی میکنه. من الان هیچی دست و گردنم نیست. اگه برات مهمه بگو و حرفتو بزن ولی میبینی ندارن اصرار نکن. 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
واقعا؟؟؟ به نظرت کی وقته طلا خریدنه؟  من یه دوگرمی میخواستم بگیرم

اره عزیزم البته من خیلی اهل حساب و کتابم   و سعی میکنم از هر پولی بهترین روش رو بکار ببرم تا بی ارزش نشه و باقی بمونه 

شاید خیلی ها نظر منو نپسندند 

من اصلا طلا با اجرت نمیخرم  فقط کم اجرت   و دست دوم  طلا داره جهانی میاد پایین صبر کن تا ۱۱۰۰ بیاد امروز ۱۲۰۰ هست خوبه دو گرم رو بری طلای دست ۲ با ۱۲۰۰ بخری میشه ۲۴۰۰ با طلا با اجرت و مالیات بخری میشه ۳ تومن س قبلش حساب و کتاب کن

اره عزیزم البته من خیلی اهل حساب و کتابم   و سعی میکنم از هر پولی بهترین روش رو بکار ببرم تا بی ...

امروز ۱۲۰۰ شده طلا😶😶

همین دوروز پیش  ۱۴۸۰ بود درسته؟

به نظرت کی۱۱۰۰ میشه حدودا؟