2777
2789
ببین هیچ کس فکر نمیکرد یهو همه چیز اینقدر بیاد پایین اصلا بازار شوک شده 

بنظرتون باز هم میره بالا؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

خبد گناه دارن بنده خدا هم توگرونی جاهاز بدن هم طلا منم طلامو دادم ک بدن خیلیا این کارو میکنن حس بد ...

نه عزیزم من مجبور نمیکنم حتی خودمم گفتم باشه بدون ناراحتی اما مامانم یکم فرق میذاره برای خواهرام جدا داد وایه اون پرسیدم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بسته به انتخابات داره كه كدومشون راي بيارن .... فكر ميكنم الان ميخان به بازار يك تنفس بدن چون به ...

یعنی اگه ترامپ باشه طلا میره بالا یا پایین

نه عزیزم من مجبور نمیکنم حتی خودمم گفتم باشه بدون ناراحتی اما مامانم یکم فرق میذاره برای خواهرام جدا ...

اره اما خوب الان خیلی گرونه نمیدونم باز خودت بهتر میتونی بسنجی بگو خوب حداقل یه چیز کوچیک بگیرن طلا

یا رو جهازت یه چیز بیشتر از خواهرات بزاره

اره اما خوب الان خیلی گرونه نمیدونم باز خودت بهتر میتونی بسنجی بگو خوب حداقل یه چیز کوچیک بگیرن طلا ...

عزیزملینک تاپیک نی نی یار حذف تاپیکو داری برازاری ممنوت میشم فوریه