آویناجون73 مدیر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 544 عنوان یه دونه سکه دارم بفروشم به نظرتون قیمتش افزایش پیدا نمیکنه | مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 79 پست .. 1399/07/29 | 09:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5522 ببین هیچ کس فکر نمیکرد یهو همه چیز اینقدر بیاد پایین اصلا بازار شوک شده بنظرتون باز هم میره بالا؟ اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5522 خبد گناه دارن بنده خدا هم توگرونی جاهاز بدن هم طلا منم طلامو دادم ک بدن خیلیا این کارو میکنن حس بد ... نه عزیزم من مجبور نمیکنم حتی خودمم گفتم باشه بدون ناراحتی اما مامانم یکم فرق میذاره برای خواهرام جدا داد وایه اون پرسیدم اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5522 فقط بسته به انتخابات داره كه كدومشون راي بيارن .... فكر ميكنم الان ميخان به بازار يك تنفس بدن چون به ... یعنی اگه ترامپ باشه طلا میره بالا یا پایین اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
آویناجون73 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 544 نه عزیزم من مجبور نمیکنم حتی خودمم گفتم باشه بدون ناراحتی اما مامانم یکم فرق میذاره برای خواهرام جدا ... اره اما خوب الان خیلی گرونه نمیدونم باز خودت بهتر میتونی بسنجی بگو خوب حداقل یه چیز کوچیک بگیرن طلایا رو جهازت یه چیز بیشتر از خواهرات بزاره
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5522 اره اما خوب الان خیلی گرونه نمیدونم باز خودت بهتر میتونی بسنجی بگو خوب حداقل یه چیز کوچیک بگیرن طلا ... عزیزملینک تاپیک نی نی یار حذف تاپیکو داری برازاری ممنوت میشم فوریه اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭