2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نفروش فعلا. صبر کن تا روشن شدن نتایج انتخابات

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
نه لازم ندارم  میترسم خیلی پایین بیاد از ارزشش کم بشه

بيشتريها نظرشون اينه تا انتخابات كه ١٥ ابان صبر كنيم اما اينم بگم نزديك ٢/٥ سال پيش اگه يادتون باشه طلا شد ٤٧٥ همكار من ٢٢٠ كه بود خريد و وقتي شد ٤٧٥ گف گرونتر ميشه و نفروخت خلاصه با ضرر زياد فروخت( قيمت يكدفعه افت كرد ) اما الان ميگه اگه ٢/٥ سال ميتونستم صبر كنم سود عالي داشت ( اميدوارم با بيان اين موضوع منظورمو متوجه شده باشي)

منم یه نیم دارم دوست داره بفروشم دوباره رفت پایین بخرم

پول اجرت و کارمزد که بیاد فقط ضرر میکنی 

ببخشید ببخشید یه چیزی میگم به عمق فاجعه پی ببری 

احمقانه ترین کار تعویض و فروش طلا مگر برای روز مباداست 

نه نفروش فعلا. صبر کن تا روشن شدن نتایج انتخابات

خانوما یه سوال طلاهای عقد با عروسی ج است یا یکیه؟ 

مامانم تو عقد طلا داده حالا میگه هیچکی تو عروسی طلا نمیده همه همون طلاهای عقد رو از بچشون میگیرن دوباره تو عروسی میدن بهش راست میگه؟ 

یاهم میگه بدل میدم بهت که با طلا مو نزنه 😔😔😔😔چقدر این حرفاش حس بدی بهم میده دلمو خط خطی میکنه بخدا اگه بگه ندارم یا چیزی نمیتونم بدم دخترم من دستشم میبوسم اما همش واسه هیچی منت میذاره میدونم اورم بدل بده بهم بعدا میگه خودت گفتی بهم بدل بده 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بيشتريها نظرشون اينه تا انتخابات كه ١٥ ابان صبر كنيم اما اينم بگم نزديك ٢/٥ سال پيش اگه يادتون باشه ...

یعنی میگید بعدش دوباره بیشتر ازین که هست میره بالا؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

چه کاری بود خریدیم گرفتار شدم به شوهرم گفتم رشدشو کرده نخریم‌قبول نکرد اصلا حرف گوش نمیده الانم زنگ ...

خانومی میشه لطفا منم راهنمایی کنید؟ 😔ممنون میشم

چه کاری بود خریدیم گرفتار شدم به شوهرم گفتم رشدشو کرده نخریم‌قبول نکرد اصلا حرف گوش نمیده الانم زنگ ...

خانمي اين دفعه گذشت اما يادت باش وقتي بازار خيلي پررونقه بدون پشتش يك سياست نجسي هست و شتابزده عمل نكنين اميدوارم بهترين برات اتفاق بيفته

منم همینکارو کردم.یادمه تو سایت هم همه میگفتن بازم میره بالاتر.ولی حالا که اوند پایین😁.بیخیال غصه نخور تنت سالم باشه.