2777
2789
عنوان

کرم ریزی دختر عمو شوهرم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5456 بازدید | 221 پست
خودت بهش بگو...بگو کاری داشتی به من پیام بده همسرم کار داره سرش شلوغه منو مثل خواهرت بدون...اگه دیدی ...

مطمئنن ک ب من پیام نمیده باز ب همسرم میده 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
من نمیگم پول نده گناه داره ولی این حرکتش خعلی تو مخمه زن حامله رو ول کنه ک بیاد واسه دختر عموش خرید ...

عزیزم ب نظرم از گوشی همسرت بهش پیام بده بگو از این ب بعد کاری داشتی با خانمم درمیون بزار 

ببین چی میگ اگ پرویی کرد یا حرف اضافه زد بلاکش کن 

خودت با گوشیت و از طرف خودت پیام بده و ارتباطتتو باهاش کم کن 

چون کسی ک متوجه این مسائل نیست ممکنه خیلی بلاها سر زندگیت بیاره

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شاید این خانم به چشم یک برادر بزرگتر به همسر شما نگاه میکنه زود قضاوت نکن ..

اه بابا بیخیال برادر بزرگ و کوچیک چیه

برادر فقط برادر خونی

این دوره اول میگن داداش داداش بعدم یاواش یاواش

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
با گوشی شوهرت بلاکش کن از همه جا. از زنگ و پیامک تا اینستا و واتساپ و ...

ی سری بلاک کردم از ی خط دیگه باز پیام داد 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
اصلا خیلی زود دس ب کارشو

چیکار کنم بنظرت 

اخه اگه شوهرشم تو این فاز نباشه خود اسی توجه شوهرشو ب دختر عمو جلب کنه

نه دیگه گفتم که عکس العمل بدی نشون نده فقط بگه رابطه رو محدودش کنه برای فامیل و حتی خود دختره سوتفاهمی پیش نیاد ، پیش نیاد یعنی چیزی نشده و داره پیشگیری میکنه 

من نمیگم پول نده گناه داره ولی این حرکتش خعلی تو مخمه زن حامله رو ول کنه ک بیاد واسه دختر عموش خرید ...

پول به درک..

داره بده ثوابم داره..

اما هیچ معنی نداره پاشه بره باهاش که مانتو بخره ..

بگو به همسرت از این کار ناراحتی و به اونم بگه من زنو زندگی دارم عقل حکم نمیکنه باشما بیام خرید

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔