2777
2789
عنوان

کرم ریزی دختر عمو شوهرم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5456 بازدید | 221 پست

با گوشی همسرت بهش پیام بده بگو شوهرم وقت نداره به من سپرد که پول بزنم به کارتت شماره کارت بفرست .اینجوری هم متوجه میشه که شوهرت همه چیو بهت گفته هم میفهمه برا شوهرت مهم نیست و سپرده به شما تا کارشو را بندازی‌

مطمئنن ک ب من پیام نمیده باز ب همسرم میده 

بلاک هم کنی با یه شماره دیگه زنگ میزنه چون معلومه خیلی پرروعه ...خودت باید باهاش رو در رو صحبت کنی با شوهرتم جوری که فک نکنه حساس شدی صحبت کن...با سیاست خودت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قاعدتاازهمسرتون بایدتوقع داشته باشین وقتی حرف ازحریم شخصی خونوادتونه مراعات فامیل وآشنارونداشته باشه ...

میگه پدر نداره دستشون خالیه گناه داره امیدش ب منه میگم باش پول بده دلیل اینجوری پیام دادنش چیه مگه اونسری نگفتی بچم بدنیا میاد نمیتونم بیام میگه وقتی نمیفهمه چی بگم بهش مستقیمم بگم دلش میشکنه

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
چیکار کنم بنظرت 

بلاکش کن از گوشی همسرت خودت هم بهش تذکر بده ب همسرت هم بگو ک بهش تذکر بده و ارتباطتتو کم کن باهاش

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
ازالان جلوشو نگیری فردا شاخ میشه برات یه مورد تقریبا اینطوری برام پیش اومدجوری آدمش کردم الان میترسه ...

میشه بگی چ جوری مام یاد بگیریم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

مستقیم بهش نگو.ی جوری بهش بفهمون ک پاشو از گلیمش درازتر نکنه

انقد عصبیم ک مغزم کار نمیکنه مثلا چی بگم 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
باهط شوهرت بگو ممکنه خانومم ناراحت شه لطفادیگه نگوبیاباهم بریم ولی بهتره شوهرت درجریان باشه

اینم خوبه .خودم بلاکش کنم زشته بنظرت البته شوهرمم درجریان باشه

میگه پدر نداره دستشون خالیه گناه داره امیدش ب منه میگم باش پول بده دلیل اینجوری پیام دادنش چیه مگه ا ...

دلش میشکنه چیه.دل زنش بشکنه ک  ب تیریچه قبا خانم بر نخوره.ب نظرم خودت باید دست بکار شی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

لایکم

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
میگه پدر نداره دستشون خالیه گناه داره امیدش ب منه میگم باش پول بده دلیل اینجوری پیام دادنش چیه مگه ا ...

ای بابا کدوم دل.این آدما جنسشون خرابه نزارشوهرتو تو مشت خودش بگیره.به شوهرتو چه که بخواد خرج دخترعموشوبده گم شده بره لاااشی

به شوهرت بگو پیاماشو جواب نده یا یه بار بهش بگه پیام نده همسرم ناراحت میشه

اینجوری بگه میفهمه من حساسم بدتر میکنه نمیخام تو فامیل ناراحتیی پیش بیاد

ی سری بلاک کردم از ی خط دیگه باز پیام داد 

پس استارتر واقعا گیر داده به شوهرت. انگار چیزی متوجه نیست. بلاک کنی باز طرف پیام بده یعنی دلش گیر کرده یا کم بود محبت داره یا مشکل روانی داره. 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
چند سالشه ؟

فک کنم ۱۸ یا ۱۹