سلام خانوما شبتون بخیر .من ۴ ساله ازدواج کردم همسرم فقط ی دختر عمو داره ک پدر و برادر نداره .۵ سال اینا از همسرم کوچیک تره دقیق نمیدونم ورودی ابان .حالا به شوهرم پیام داده میشه پول بدی مانتو اینا بگیرم ک من مشکلی ندارم میگم کناه داره پدر نداره وضعشونم خوب نیس اینا به کنار تو شهرستان میشینن ما تهرانیم بد به شوهرم گفته کی میای بریم بخریم شوهرمم گفته من ماه بعد بچم بدنیا میاد نمیتونم بیام پول میدم خودت برو بخر گف پس هیچی خودم میرم دوباره الان پیام داده فلانی کی میتونی بیای همسرمم گفته من وقت ندارم بیام .و چن تا مورد دیگه دیدم .از اینم مطمئنم ک همسرم روش نظری نداره چون پسر دایی همسرم اینو میخاد دختره نمیخادش همسرمم هی تلاش میکنه اینارو بهم برسونه .حالا بنظرتون خودم بهش پیام بدم ک حد و حدودشو بدونه بهتره یا ب همسرم بگم بلاکش کنه؟؟؟ببخشید انقد طولانی شد
خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
خانوما ازهمتون ممنونم خعلی لطف کردین فردا پیام میدم هم از خط خودم هم همسرم میام بهتون همین جا نتیجرو ...
با شوهرت هم اتمام حجت کن
من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
موفق باشی عزیزم امیدوارم آخر این هفته دختره با حرکتی که میزنی جواب مثبت به پسر دایی شوهرت بده 😁😁😁😁😁
من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
وااای عشقم شما چقدرقشنگگگگ حرف میزنی واقعا.اسی استفاده کن از حرف هاش بخدا بی ربط نمیگه
ولله بخدا دیدم که میگم
کلا ذاتشون همینه الکی که نیست خدا بهشون اجازه 4زن گرفتن رو داده چون میدونه جنسشون چیه و این قابلیت کمک رسانی به زنان دیگر رو دارن.
باشد که ما از دست این بشرا رستگار بشیم😂😂😂
عزیزم بین تمام این حرفا همش بفکر بچتم قبل از هر کاری اول ب سلامت خودتون فک کن ک بخاطر یکی دیگه ارامشت ذره ای بهم نریزه هرچند مشخصه دختر عاقلی هستی یادت باش فقط ما زنها هرکاری از دستمون بر میاد و میتوانیم موفق باشی