2777
2789
عنوان

کرم ریزی دختر عمو شوهرم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5456 بازدید | 221 پست
خانوما ازهمتون ممنونم خعلی لطف کردین فردا پیام میدم هم از خط خودم هم همسرم میام بهتون همین جا نتیجرو ...

با شوهرت هم اتمام حجت کن

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
دیگه زیادی دریده هست .رک و پوست کنده حرف بزن 

اره دیگه مراعات کردن ب درد نمیخوره پررو تر از این حرفاس خدا لعنتش کنه

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکل بر خدا .ایشالا که خیر باشه .

۰❤🙏🙏

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
با شوهرت هم اتمام حجت کن

اون ک حتما اول با شوهرم حرف میزنم بدپیام میدم

مرسی خانوما خعلی لطف کردید شبتون بخیر 🥰🥰❤❤❤

اون ک حتما اول با شوهرم حرف میزنم بدپیام میدم

موفق باشی عزیزم امیدوارم آخر این هفته دختره با حرکتی که میزنی جواب مثبت به پسر دایی شوهرت بده 😁😁😁😁😁

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
ببین گلم یه خاصیتی تمام مردا دارن به اسم کمک به غیر همجنس خود البته به غیر از محارم خودشون  یع ...

وااای عشقم شما چقدرقشنگگگگ حرف میزنی واقعا.اسی استفاده کن از حرف هاش بخدا بی ربط نمیگه

وااای عشقم شما چقدرقشنگگگگ حرف میزنی واقعا.اسی استفاده کن از حرف هاش بخدا بی ربط نمیگه

ولله بخدا دیدم که میگم 

کلا ذاتشون همینه الکی که نیست خدا بهشون اجازه 4زن گرفتن رو داده چون میدونه جنسشون چیه و این قابلیت کمک رسانی به زنان دیگر رو دارن. 

باشد که ما از دست این بشرا رستگار بشیم😂😂😂

انگاری قبول شده میخاد ابان بره دانشگاه میگه مانتو میخام

نمیدونم تا الان صفحه۱۱ گفتن یا ن 

ولی دانشگا ک مجازیه مانتو نمیخاد بهش بگو☹️

There is GOD💚💚💚   ..                                               

عزیزم بین تمام این حرفا همش بفکر بچتم قبل از هر کاری اول ب سلامت خودتون فک کن ک بخاطر یکی دیگه ارامشت ذره ای بهم نریزه هرچند مشخصه دختر عاقلی هستی یادت باش فقط ما زنها هرکاری از دستمون بر میاد و میتوانیم موفق باشی 

اره بلاک کن‌.اگه دوباره از هرطریقی زر زد بشونش سرجاش.

جوری که شوهرت نفهمه.

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.