2777
2789
عنوان

کرم ریزی دختر عمو شوهرم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5456 بازدید | 221 پست

پیام نده و بلاکش نکید اصلا حساسیت نشون نده همینطور همسرت اصلا اجازه ندین دختره فکر کنه حساس شدین ، با همسرت خیلی اروم و عاشقانه و منطقی صحبت کن کپو بگو که احساس کردم این دختر داره واسش سوتفاهم بوجود میاد گناه دارع دختره ممکنه اشتباه متوجه محبتای منوتو شده باشه بیشتر مراقب باش که خدای نکرده سوتفاهمی پیش نیاد رابطه رو یکم محدودتر کن ، اینا رو به شوهرت بگو عزیزم  

چه بیشعوره! مانتو رو میخواد بره با شوهر تو‌بخره

اره پررو پررو میگه بیا دنبالم شوهر من از تهران بره تا اونجا ک واس خانوم مانتو بگیره اونم تو این وضع کرونا انتظار داره زنشو ول کنه بد بره دنبال خانوم میدونه کی زایمانمه احساس میکنم فقط منو میخاد حرص بده

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من بهش پیام بده خودت بگو برای خرید اگه کمک لازم داشتی بهتره به من بگی؟ آخه کدوم مرد متاهلی با دختر عموش میره مانتو بخره؟

اصلا بیخود کرده به شوهر تو پیام میده پول بده 

اصلا شل نیا حدشو نشونش بده🤨🤨

براش پیام بده عزیزم کاری داشتی به خودم بگو فلانی سرش شلوغه قشنگ بچزونش

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
اول به شوهرت بگو بهش تذکر بده .. درسته کسیو نداره اما حدشو باید بدونه.. گوش نکرد خودت بگو

من نمیگم پول نده گناه داره ولی این حرکتش خعلی تو مخمه زن حامله رو ول کنه ک بیاد واسه دختر عموش خرید کنه 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
پیام نده و بلاکش نکید اصلا حساسیت نشون نده همینطور همسرت اصلا اجازه ندین دختره فکر کنه حساس شدین ، ب ...

اخه اگه شوهرشم تو این فاز نباشه خود اسی توجه شوهرشو ب دختر عمو جلب کنه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ورودی آبان یعنی چی

کنکور قبول شده ابان میره دانشگاه انگار

عزیزم بنظرم خودت بهش پی ام بده اول حال و احوال کن بعدش بگو همسرم‌ خیلی درگیره از این به بعد به من پی ام بده 

بگو من تورو مثل خواهر خودم دوست دارم

بنظرم با شوهرت درمیون بذار ولی طوری رفتار نکن که بره تو چشم شوهرت 

قبل ازاینکه حرفی بخودش بزنی باهمسرت صحبت کن بگو من ناخواسته پیامایی ک فلانی بتو زده دیدم وبتو ایمان دارم ومیدونم درحق من ناحقی نمیکنی اما حس نمیکنی دخترعموت داره زیاده روی میکنه و توقعاتش بالا رفته ، باهمسرت درنهایت آرامش حرف بزن نه بحث کن نه اجازه بده بحثی پیش بیاد،

وبه همسرت بگو من ازاین رفتار ونحوه حرف زدنش خوشم نمیاد اگر اجازه بدی خودم جوابشو بدم ویا اگر میتونی خودت محکم توو روش بایست تا جسارتی نکنه یعنی چی گفته باهم بریم خرید!!!

سعی کن همسرتو متقاعد کنی خودش بگه شما حرفی نزنی این بنظر من بهتره، حداقل دخترعموء حساب کار میاد دستش واگر نظری رو همسر شما داشته باشه خودشو جمع میکنه

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔