2777
2789
عنوان

کرم ریزی دختر عمو شوهرم به شوهرم

5456 بازدید | 221 پست

سلام خانوما شبتون بخیر .من ۴ ساله ازدواج کردم همسرم فقط ی دختر عمو داره ک پدر و برادر نداره .۵ سال اینا از همسرم کوچیک تره دقیق نمیدونم ورودی ابان .حالا به شوهرم پیام داده میشه پول بدی مانتو اینا بگیرم ک من مشکلی ندارم میگم کناه داره پدر نداره وضعشونم خوب نیس اینا به کنار تو شهرستان میشینن ما تهرانیم بد به شوهرم گفته کی میای بریم بخریم شوهرمم گفته من ماه بعد بچم بدنیا میاد نمیتونم بیام پول میدم خودت برو بخر گف پس هیچی خودم میرم دوباره الان پیام داده فلانی کی میتونی بیای همسرمم گفته من وقت ندارم بیام .و چن تا مورد دیگه دیدم .از اینم مطمئنم ک همسرم روش نظری نداره چون پسر دایی همسرم اینو میخاد دختره نمیخادش همسرمم هی تلاش میکنه اینارو بهم برسونه .حالا بنظرتون خودم بهش پیام بدم ک حد و حدودشو بدونه بهتره یا ب همسرم بگم بلاکش کنه؟؟؟ببخشید انقد طولانی شد

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورودیه آبان؟

مگه کنکوره😐

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین

اییی از این دخترا متتفرم

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
خودت بگو تارف ک نداری باهاش

چی بگم از خط خودم یا همسرم ؟

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

اول به شوهرت بگو بهش تذکر بده ..

درسته کسیو نداره اما حدشو باید بدونه..

گوش نکرد خودت بگو

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

خودت بهش پیام بده بگو از این ب بعد کاری داشتی درخدمتم

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍