2777
2789
عنوان

زایمان

246 بازدید | 42 پست

خانوما بنظرتون  چند روز بعد زایمان ادم میتونه از پس کار های خودش و نینی بر بیاد  ؟

بند ناف اگه زود بیفته چندروزه میفته؟

کلا میشه اطلاعات اینجوری بهم بدین 

مادرم بچه بودم فوت شده  و پدرم دوباره ازدواج کرده  و الان ی خواهر سه ساله دارم بعد انتظار داره من ۱۰ روز خونه بابام بمونم  بعدش بیام خونه خودم  و خودم تو ی شهر غریب تنهایی  کارام رو بکنم

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

واقعا کسی  نمیتونه راهنمایی کنه

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا اگه میخوای راحت بشی طبیعی زایمان کن ...ولی سزارین کمی خوب به خودت برسی بعد ۲۰ روز کامل کاراتو میتونی انجام بدی ..بچه هام نافش نهایتا تا ۱۲ روز میفته

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

اره نهایت ده روزبعدزایمان خوب میشی نافشم فکرکنم سه یاچهار روزه خوب میشع

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
بستگی داره طبیعی باشه یا سزارین بند ناف ۷ تا ۱۰ روز میفته  طبیعی باشی میتونی کاراتو انجام‌بدی ب ...

خودم میخوام برم طبیعی که زود بتونم سرپا شم  

ولی خب اگه معاینه لگن خوب نباشه فکر کنم باید برم سزارین

طبیعی بودم

۸شب زایمان کردم ۶صبح رو پا بودم اما نباید مثل منم خیره بود.

انشالله اینبار بیشتر استراحت میکنم

یک هفته خونه مامانم بودم...بنظرم کافی بود.

بچه هم ۶روزگی نافش افتاد

بنظرم نافش افتاد پاشو بیا خونت

کارهاتم نکن ...سختهاشو بزار کارگر بیاد...

در حد غذا...خیلی خودتو قوی نشون نده زیادی هم وا نده

خدا بیامرزه مادرتو.... عزیزم من شرایط شمارو نداشتم ولی 10 روزگی پسرم اومدم خونه خودم. تازه پسرم 2 هفته ش که بود مادرشوهرم عمل تعویض مفصل زانو انجام داد. باید به اونم می رسیدم. هیچ وقت یادم نمیره. یه نوزاد 2 هفته ایه کولیکی. منم تازه زایمان کرده بودم. اونم هوار شد سرم. 2 تا خواهرشوهر و 3 تا جاری هم دارم که اصلا نپرسیدن خرت به چند من؟ تازه جاری مادرشوهرم میومد بالا سرم می ایستاد می گفت چی براش درست کردی. سفارش غذا هم براش میداد. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل... 

بچه رسیدگی میخواد شب نخوابی داره حمام داره شما هم بچه اولته تجریه نداری بهتره کسی کمکت باشه حداقل تا ...

کسی رو ندارم  خودم هستم  و شوهرم  خواهر شوهرم ام  ی خیابون باهام فاصله داره ولی خودش بچش پیش فعالی داره و مریضه  نمیتونه خیلی تنهاش بزاره 

خودم میخوام برم طبیعی که زود بتونم سرپا شم   ولی خب اگه معاینه لگن خوب نباشه فکر کنم باید برم ...

ببخشید خانومی یه سوال معاینه لگن کی انجام میدن ؟ با سونوگرافی هست یا با دست معاینه میکنن؟ اجباری باید برین برای معاینه یا اختیاریه؟

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
طبیعی بودم ۸شب زایمان کردم ۶صبح رو پا بودم اما نباید مثل منم خیره بود. انشالله اینبار بیشتر استراح ...

وضع اقتصادیمون اونقدی خوب نیس که بخوام گارگر بگیرم 

پس امیدوارم همسرت از اون ادمایی باشه که کمک کنه و درک‌کنه شرایطو مثل قبل نخواد همه چیز جلوش اماده گذاشته بشه من شوهرم اصا کمک نمیکنه الان ۲۷ روزه زایمان کردم تا چهل روز گفتم نمیرم خونه