2777
2789

منم باید این ماه دخترمو از شیر بگیرم خیلی وابسته اس نمیدونم اصلا چطوری  شروع کنم😭 

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
وای دخترمنم خیلیییییییی وابستس. غصم گرفته چجوری از شیربگیرم. چندسالشه؟یهو قطع نکن. فعلا فقط روزا نده ...

منم خیلی استزس دارم دخترم۱۴ماهشه..فقط موقع خوابم شیر میدمش در طول روزم ی بار میخوره چون بیشتز غذا میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی استزس دارم دخترم۱۴ماهشه..فقط موقع خوابم شیر میدمش در طول روزم ی بار میخوره چون بیشتز غذا می ...

دخترمن یکسالس. لب ب غذا نمیزنه. فقط با شیرمن زندس.پوست میکنه منو

دلم برات تنگ شده بابا🖤
خب اشتباه کردی یهوگرفتی  بایدطی یک ماه بگیری هی کم کم اولش روزاروکم کنی بعدفقط شبابدی بعدشبم یو ...

بابا نشد کمکم الانم باباش انقد غر غر کرد بردش بیرون بخوابونه 😭

عزیزم دختر منم شدیدا وابسته و زیاد وصل بود بهم.سعی کن کم کم بگیریش.اگه تو شب پنج بار میدادیش اول بکنش سه بار بعد ی مدت کمتر .اینجوری درسته دوماه طول میمشه لگیریش ولی بچه کم کم عادت میکنه و خودتم بعدا سنگیتی سینه و اذیت شدن های یعدش نداری.بچه هم از لحاظ روحی کمتر اذیت میشه

عزیزم دختر منم شدیدا وابسته و زیاد وصل بود بهم.سعی کن کم کم بگیریش.اگه تو شب پنج بار میدادیش اول بکن ...

یه بار راه کم کم و رفتم موفق نشدم این بار اگر موفق نشم بگیرمش دیگه باباش تا انقلاب مهدی نمیزاره از شیر بگیرمش