2777
2789
عنوان

اعتقاد تون راجب اینکه بعد مرگ چی میشه چیه😈😈😋😛

| مشاهده متن کامل بحث + 20674 بازدید | 874 پست
عایشه ۹ سالش نبود زن بوده وتوجنگ ها حاضر میشده بروتحقیق کن درموردش درسته حدیث‌صحیح بخاریه ولی کلی تح ...

عایشه کیه؟ 🤣🤣🤣 نمیشناسم زیاد سر درنمیارم از اسماشون

خب خودت توضیح بده یکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تویی که زر نمیزنی و همه حرفات درسته به من بگو این موضوع چه ربطی به حرف من داشت؟! آیا حرفی که من زدم ...

توگفتی شانسیه وقتی من دارم ازاگاهی ذرات میگم ک اونم علمی ثابت شدس جایی براحرفات باقی نمیمونه ومث شما تعصب الکی ندارم با امثال تو بحث هم کردم ودیدم ک واقعیتو جلو چشمش بیاری یچیز دروغ رو نشونت میده ک باور کرده فقط ثابت کنه خودش همه چی میفهمه من از بحث باهات میخاستم فقط چشم بازکنی ب واقعیتا وگرن ن پول میگیرم ن هدفی دارم دیگ ریپ نزن خواهشا

عایشه کیه؟ 🤣🤣🤣 نمیشناسم زیاد سر درنمیارم از اسماشونخب خودت توضیح بده یکم

همونی ک باعلی جنگ میکنه وبعد پشیمون میشه بخام توضیح بدم خیلی مفصله پیامبر بعد ۵۰ سالگی زناشو میگیره ک یکیشون همین عایشه س 

میدونی شاید یکی بیاد بگه این چیزا دروغه ولی واقعیت واقعیته حضرت محمد موقع وحی الهی از ترس میمرد وزند ...

حتی حضرت عزراییل به زیباترین شکل به سراغ آدم های خوب میاد

بعد حضرت جبرییل ترسناک بوده

کی گفته کجا نوشته 

یک حرف به دوست بگی اون به یکی دیگه و همین طور چند نفر به هم بگن کلی تغییر می‌کنه چطوری بعد 1400سال حرف و داستان ها. عوض نشده 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
من بیشتر به خاطره شنیدن تجربیات کسایی که تو کما رفتن اعتقاد پیدا کردم و برنامه ی زندگی پس از زندگی

بله درسته

ولی همیشه اعتقادات تون رو از قرآن و کلام اهل بیت علیهم السلام بگیرید که هیچ وقت نخواد تغییر کنه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
توگفتی شانسیه وقتی من دارم ازاگاهی ذرات میگم ک اونم علمی ثابت شدس جایی براحرفات باقی نمیمونه ومث شما ...

تو داری از درهم‌تنیدگی حرف میزنی حرف من که گفتم شانسیه اصلا کلی بود چه ربطی به این داشت😅

خودتو گیر آوردی یا منو...

واقعا هم ریپ نزن اگر حرفی برای گفتن نداری

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

حتی حضرت عزراییل به زیباترین شکل به سراغ آدم های خوب میادبعد حضرت جبرییل ترسناک بودهکی گفته کجا نوشت ...

اگ منظورت قرانه نسخه های خطی اون زمان هنوز توموزه های پاریس وصنعا و.. نگهداری شده وبامتن قران امروز مطابقت داره خود شیطانم معروف ب زیباتزین فرشته هست وحضرت محمد فقط این حالتو نداسته مردم میگفتن از پیامبرای دیگ ک هنچین میشدن