2777
2789
عنوان

جاریم بچمو خونش راه نداد

242 بازدید | 15 پست

جاریم هفته ای یبار میومد خونمون بساط کباب پیراشکی تهچین خلاصه هز چی هوس میکرد زنگ میزد براش درست کنیم و خودشو مهمون میکرد.خلاصه وقتی رفت خونشون یبار کل برادرشوهرها مو گفت و تمام.من هرچی دعوتی دادم و پس نداد و بدرک مهم نیست. یک ماهه پیش بچم رفت خونشون یک سر یه ساعت کلا شد هفته پیش هم شوهرم بردش درو باز کرده گفته صبر کن بچه منم ببر ک میخاد بره خانه مادرجون دو تا شو ببرین اونجا....

امشبم خانه مادرشوهرم تو اتاق بود یه کاری داشت مجبور بود تو اتاق بشینه ما تو حال بودیم بعد بچم گفت ک بریم خونه عمو منم گفتم زن عموت راه نمیده تو رو خونش دو بار هم بلند گفتم اصلا لال شد چیزی نگفت...جاری دیگم گفت آنقدر تیکه انداختی جواب ندا منم گفتم جایی ک ب نفعش نیست خودشو میزنه به نشنیدن..

یعنی اعصابم خورد شد...آنقدر دستم بی نمکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اشتباه میکنی بچت رو تنها میفرستی خونه مردم

مهد کودک نیست که 

حالا بچه ی چیزی بشه صدتا صاحب پیدا میکنه

خوب کرد راه نداد 

شما ناراحت اینی مهمونی پس نداده دیگه مهمونش نکن تمام 

شما اشتباه میکنی بچت رو تنها میفرستی خونه مردممهد کودک نیست که حالا بچه ی چیزی بشه صدتا صاحب پیدا می ...

خب خودشم چن بار بچشو آورده.ن ناراحت مهمونی نیستم کامل تو ضیح دادم  که در جریان باشین.همین خانوم برا دکتر رفتن اسباب کشی خرید بچشو آورده چن باز خونم

دو سه سال اومد خورد الان از مادرشوهرم جدا شده بچمم راه نمیده آدم انقد نمک به حروم

واالا مام داشتیم ازین ادما میاین سراماده میخورن میرن بعد نوبت خودشون پذیرایی صفر تازه باید وایسیم خونشونو از صفرتاصد خونه تکونی کنیم چ قبلش چ بعدش خودشونم با دختراش میشینن رو زمین به صحبت مام دیگ نرفتیم تا خودشون جر دادن هیچکی نرفت

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

بهتر بود ،حداقل دلیل کارهاش را میپرسیدی

دفعه اولش نبود که بی احترامی میکنه.نمیخاستم بگم مادرشوهرم بعد از اینکه بچه ها رفتن خونش گفت دوباره رفتن جاریم بیرونشون کرده همون لحظه جاریم اومد حرصم گرفته بود

خب خودشم چن بار بچشو آورده.ن ناراحت مهمونی نیستم کامل تو ضیح دادم که در جریان باشین.همین خانوم برا ...

خب پس این دیگه خیلی پرو و وقیحه شما هم مثل خودش باش محلش نذار 

در کل هم نه بچت تنها جایی بفرست نه مسئولیت بچه کسی رو قبول کن

واالا مام داشتیم ازین ادما میاین سراماده میخورن میرن بعد نوبت خودشون پذیرایی صفر تازه باید وایسیم خو ...

جآری من زبونش درازه همش میگه مامهمون داریمون زیاده و .. خاستم رسوا بشه احمق بد جنس مگه بچه من چیزی میخاست بخوره ازش کم بشه