2777
2789
الان ۱۸ ماهشه و غذاش خوبه وزنشم ۱۴ کیلو 

زوده حداقل بزار ۲۲ ماهش بشه بعد بگیر تا اونموقع بزرگتر شده بیشتر حالیشه بگی اوف شده قبول میکنه

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
دخترمن یکسالس. لب ب غذا نمیزنه. فقط با شیرمن زندس.پوست میکنه منو

چرا؟؟باهاش بازی کن موقع غذا دادن سرگرمش کن شعر براش بخون.البته دختره من شیر خشکیه..صب ک بیدار میشه صبونه میدم بعد اب میوه بعد ناهار بعد ظهر فقط موقع خواب شیر میدم عصرا هم ی وعده  بهش میدم تا شب موقع خواب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی عزیزم باهاش راه بیا هرچقد جیغ ودادکرد گریه کرد فقط محبت کن اون معنی غم روتازه فهمیده...

دعا کنید فقط آرامش پیدا کنه خودم دارم دق میکنم اینجوری گریه میکنه انقد میزد تو صورت خودش 😭😭😭😭😭

بابا نشد کمکم الانم باباش انقد غر غر کرد بردش بیرون بخوابونه 😭

ی لیوان نی دار یا اگه میخوره شیشه اب بزار بالا سرت وقتی بیدار میشه بگو اب بخور .سعی کن اول تعداد شیر دهی  رو.کم کنی اگه هم اب نخورد وگریه کرد به بعضی گریهاش اهمیت نده تا خودش بخوابه .بعد چند شب دیگه کم کن عادت میکنه .

بابا نشد کمکم الانم باباش انقد غر غر کرد بردش بیرون بخوابونه 😭

چقدرزودداری ازشیرمیگیری بذاردوسال بشه اشتباه نکن پسربزرگ من خودش یکسالگی سینموول کردبعدازیکسالگی که شیرنخوردخوب وزن میگرفت ولی ایمنی بدنش ضعیف شدانقدرتندتندمریض میشدوویروس میگرفت پدردراومدبچه هرچقدرشیرمادروخوب بخوره سیستم ایمنیش قوی میشه توحداقل تا23ماه بده ماه آخرهی کم کن

چرا؟؟باهاش بازی کن موقع غذا دادن سرگرمش کن شعر براش بخون.البته دختره من شیر خشکیه..صب ک بیدار میشه ص ...

راهی نمونده ک واسه غذاخوردنش نرفته باشم. اصلاااااا لب نمیزنه. میچسبه ب یقم و گریه ک شیر بده

دلم برات تنگ شده بابا🖤
زوده حداقل بزار ۲۲ ماهش بشه بعد بگیر تا اونموقع بزرگتر شده بیشتر حالیشه بگی اوف شده قبول میکنه

وزن و غداش خوبه اما به خاطر شیرم خیلی وابسته است بهداشت گفت بگیرش

دعا کنید فقط آرامش پیدا کنه خودم دارم دق میکنم اینجوری گریه میکنه انقد میزد تو صورت خودش 😭😭😭😭😭

اره سخته عزیزم.بهرحال بچه خیلی وابستس ب شیرمادر.باهاش‌کناربیا تا هروقت شب شد غراشوتحمل کن خودش خسته میشع میخابه

براش انیمیشن بی بی جان بزار توگوشیت😍

ی هفته دیگ بهتر میشه دوهفته بعد کامل یادش میره

برای وزنگیری که نمیخاد شیر بدی ازلحاظ روحی و روانی بچه باسینه آرامش پیدا میکنه فعلا تعدادشو تو روز کم کن هر موقع میخاد سرشو گرم کن با بازی با خوراکی با... تا وابستگی کمتر بشه بعد شیر شبم ازش بگیر 

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
برای وزنگیری که نمیخاد شیر بدی ازلحاظ روحی و روانی بچه باسینه آرامش پیدا میکنه فعلا تعدادشو تو روز ک ...

وای اومدم تاپیک زدم کمک بگیرم و ببینم دارو خواب آور داره و دلم آروم بشه بیشتر دو دل شدم و پشیمون 

حالا خود دانی ولی ب نظرمن برا بچه شما زوده خداوند گفته تا دوسالگی حتما یه چیزی میدونسته