2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 48483 بازدید | 1132 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا پ داداشت اونجا چیکاره اس تو دیگه چه دلی داری ک میگی خانومش بفهمه ناراحت میشه زیادی نی نی به لال ...

خب دوست نداریم زندگیشون خدای نکرده خراب بشه و بحث پیش بیاد بینشون

به نظرم هر چیزی به اندازه درسته گلم

خب دیگه به اندازه مثلا این ده تومن واسشون اجاره خونه میده دکترو عمل و اینا با شوهر منه بیشتر وقتا راننده هم هست من میگم تعادل برقرار کنه به اونا دیگه م بگه 

خب دیگه به اندازه مثلا این ده تومن واسشون اجاره خونه میده دکترو عمل و اینا با شوهر منه بیشتر وقتا را ...

دقیقا درست میگید گلم 

برادر من راه دوره 

هزینه های مادرم و ... همه با دو تا خواهرامه و البته اونا اصلا مشکلی با این موضوع ندارن و توقعی هم ندارن اصلا از بقیه 

خود من بارها گفتم هزینه ها تقسیم بشه بر تعداد فرزندان ولی قبول نکردن خودشون و گفتن ما مشکلی نداریم با این موضوع اصلا

دقیقا درست میگید گلم برادر من راه دوره هزینه های مادرم و ... همه با دو تا خواهرامه و البته اونا اصلا ...

اشتباه می کنن خاهرا بالاخره یه روزی انرژی شون تموم میشه شما باهاشون صحبت کن

من جای داداشت بودم حساب بانکی خانومم رو دیگه شارژ نمی‌کردم میگفتم هر چی میخوای خودم برات میگیرم لیست بده و اگه یه ریال از پول من به خونواده ات بدی حرامه جلو خونواده اش هم میگفتم این زن باید تنبیه بشه فامیل ما هم زنش اینجوری بود تا مادرش سرطان گرفت و روش نشد به پسرش که وضع خوبی داره بگه این مریضی دارم چند ماه بعد همکارش پسرش اتفاقی اینو مطب دکتر دیده بود و روز بعد به پسره گفته بود پسره از مادرش پرسیده بود اونم گفته بود من عمر خودم کردم نمیتونم برا درمان و دارو گرون خونه پدری بفروشم خواهرات بی سرپناه کنم آخر عمر من هست تو هم که زنت دوست ندارم پول خرج ما کنی نمی‌خوام زندگیت داغون کنم پسره هم  این کارایی بالا گفتم  کرد خانومه به قهر رفت خونه پدرش به خیالش حساب کار دست شوهرش میاد و خرج بیماری مادرش نمیکنه دو تا بچه داشت  اونا رو هم گذاشتم پیش مادر شوهره که اذیت بشه و به بچه ها سپرده بود مادربزرگ و پدرتون و عمه ها اذیت کنید تا من برگردم غذا نخورید خونه به هم بریزید ماه های اول طلا داشت ماشین داشت پول داشت خونواده خودش حسابی بهش خدمت میکردند ماشین ۲۰۶ فروخت داداشه خونه بگیره طلا فروخت این یکی داداش تاکسی بخره خلاصه بی پول شد پشیمان شد برگشت دید شوهرش از دادگاه اجازه گرفته و ازدواج کرده شوهرش یه پرونده دادگاه براش درست کرده بود مشکل روانی داره نگو هر بار اخطار دادگاه می اومده به سیم کارتش که این به توصیه برادرها سیم کارت خاموش کرده بود و یه خط دیگه به اسم مادرش داشت که به بچه ها زنگ بزنه خلاصه شوهرش طلاقش داد و الان با یکی ازدواج کرده پنجه آفتاب خانوم خوشگل خوش اخلاق اونم هر چند وقت یه بار میاد دعوا راه میندازه و می‌ره سری آخر شیشه شکسته شوهرش براش شش ماه زندان گرفت که دیگه تو محل نیاد بچه ها رو بخواد به خواهر پسره زنگ بزنه بتونه آخر هفته ها ببره خونواده اش دیدن پول نداره گفتند حق ندارد بچه هاشو بیاره الان شنیدم داره با یه مرد ۶۵ ساله که دو تا زن دیگه داره ازدواج می‌کنه فقط از پیش خونواده اش بره 

حالا من سسخل اگه بودم شوهرمو میکشیدم ی گوشه میگفتم یجوری حساب کن نفهمن و شرمنده نشن😭😂در این حد تبا ...

تباه نیستی انسانیت داری

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
من جای داداشت بودم حساب بانکی خانومم رو دیگه شارژ نمی‌کردم میگفتم هر چی میخوای خودم برات میگیرم لیست ...

واییییی چه کش دار شده موضوع 

ما اصلاااا دوست نداریم همچین چیزایی پیش بیاد 

والا جای خواهر آقا بودم شک نداشتم به برادرم میگفتم همچین کارهایی نکنه به خدا 

دو تا بچه این وسط بوده که حروم شده زندگیشون 

این تاپیک رو صبح خوندم فک کردم دیگه همه گفتن من چیزی نگم 

اما الان نظرمو مینویسم:

ببین بطور کلی پنهانکاری توی زندگی مشترک آسیب زا محسوب میشه ولی واقعیتی که وجود داره اینه که هر کسی صاحب درآمد خودشه و مجبور به توضیح دادن به دیگری نیست مخصوصا اگه از حق زن و بچه‌ش نمیزنه 

نصف این پنهانکاری تقصیر عروستونه که با همسرش درست تعامل نمیکنه و نصفش تقصیر برادرتون که شهامت دفاع از حق خودشو نداره

اما در کل مسئولیتش با شما نیست

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.