یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط نصیحت خواهرانه اگر بینیتون به صورتتون میاد عمل نکنید اگر بقیه اعضای صورتتون بیشتر از بینیتون به چشم میادبینیتونو عمل نکنید اگرم خیلی واجبه حسابی راجع به دکترتون تحقیق کنید و کاراشو از نزدیک دقیق ببینید یک عمر واسه خودتون حسرت و پشیمونی نزارید
مخالف سر سخت آقایونی که اول مادر و خواهرشونو میفرستن خاستگاری که براشون همسر انتخاب کنند گل دخترا خواهشا واسه حفظ ارزش خودتون به خاستگارای این مدلی اجازه ورود ندید بزارید این رسم مزخرف ریشه کن بشه فرهنگ سازی رو از خودمون شروع کنیم باتشکر
مخالف سر سخت آقایونی که اول مادر و خواهرشونو میفرستن خاستگاری که براشون همسر انتخاب کنند گل دخترا خواهشا واسه حفظ ارزش خودتون به خاستگارای این مدلی اجازه ورود ندید بزارید این رسم مزخرف ریشه کن بشه فرهنگ سازی رو از خودمون شروع کنیم باتشکر