2777
2789
عنوان

شما میگین کار منطقی چیه

60 بازدید | 3 پست

برادر شوهرم با شوهرم تو کاری شریک بودن وپولارو خورد ما قطع ارتباط بودیم ، حالا دوباره پیداش شده وگفته بیا عوضش آپارتمان میدم اونم چهاردانگ ملک ودودانگ وقف ، منم گفتم نه ، گفتم پولا رو خورد برا خودش شش دانگ خرید ، حالا به ما رسیده اینجوریه ، شوهرم میگه طوری نبست بذار بگیریم ما مستاجرم هستیم ، گفتم اگه بگیرم به ریشمون میخنده میگه دیدی چجوری خامشون کردم آخه این درسته ؟ الانم صاحب خونه گفته خونمو میخوام ، حالا شوهرم گیر داده بذاربریم اون خونه ، گفتم من نمیام ، میگه کرایه ها بالاست ، بعدم این برادر شوهرم معلوم نیست این خونه رو از کجا آورده چطور برم تو این خونه ، دارم دوباره سرمونو کلاه میذاره ، شما بودین توخونه با اجاره بالا میرفتین یا تواین خونه

بنظرم اول کاراشو درست کن یعنی اول به نامتون بزنه  و اینکه ضرری که ازتون بالاکشیده رو حساب کنید ازش بگیرید ببین اصن با آپارتمان برابری میکنه  یا بیشتر می ارزه

icy_floer

هیچکدوم اول مطمئن میشدم خونه ای که میخواد بده قانونیه سندش و... یا نه اگر اوکی بود و سالم اول ۴دانگ رو میگرفتم بعد میگفتم خوب یا ۲دانگ وقف رو آزاد کن یا خانه را بردار پولس رو بده بهمون /بعد با پولش یا اجاره میکردم یا جای کوچک تری یا... میخریدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.