2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به سابقه کاری داره و اینکه عمومی باشه یا متخصص اگر متخصص هست چه تخصصی داره

تخصص ریشه یا ارتودنسی

حالا همون عمومی هم بفرمایین خوبه

در کل میانگین مثلا 4 5 سال سابقه کار

بدون مطب چقدره مثلا تو درمانگاه دیگران و اینا یا کلینیک

من ویدئو انتخاب رشته که دیدم طبق اون میگم

هزینه تجهیز مطب خودش چند میلیارده اگه اینو تامین کنی و بیمار هم داشته باشی گفتن رو ۱۰۰ میلیون میتونی راحت حساب کنی و بیشتر...

تخصص ریشه یا ارتودنسیحالا همون عمومی هم بفرمایین خوبهدر کل میانگین مثلا 4 5 سال سابقه کار

ببین بین ارتودنسی و درمان ریشه زمین تا اسمون فرق هست درمان ریشه هر دندان میانگین 8 تومن هر شیفت بین 3 تا 5 بیمار میبینن و متخصص در هفته دو الی سه روز میره خب اینطوری در نظر بگیری ماهانه 300/400 درامدشه

ارتودنسی یه پزشک هست با سابقه 4/5 سال حدودا هر شیفت 7 الی 10 بیمار میبینه در هفته هم یک روز  یا دوروز کار میکنه میانگین تقریبا ماهانه 500 تا 700

پزشک عمومی هم یه نفر هروز میره کلینیک ماهی 500 تا 800 براش داره ولی این پزشک عمومی با سابقه اس این 4/5 سال سابقه ها نهایت همون300 اینا درامد دارن

حیوان مورد علاقم: اکسم

کدومو دوس داری؟؟چند سالته اینا مهمه

من ۱۹

دلم میخواد بزنم دندونپزشکی 

از طرفی پزشکی شهرای خوب هم میارم ولی طبق توصیه دانشجوها و سختی های خاص پزشکی اولویت اولم تو پزشکی شهر خودمه که با چهار برابر رتبه منم میتونن بیارن

رتبه و تلاشام حیف میشه یه جورایی

دکترای عمومی و مطب چقدر ؟؟

مطب زدن سخته برای پزشک عمومی الان یه مطب حدود 20 25 براش میفته بخاد بخره با تجهیزات و از ی طرف هم بیمار جذب کردن برای عمومی سخته خیلی

پس ترجیحا ده سال اول مطب نمیزنن

من ویدئو انتخاب رشته که دیدم طبق اون میگمهزینه تجهیز مطب خودش چند میلیارده اگه اینو تامین کنی و بیما ...

100 میلیون رو دانشجوهای ترم اخر دندون ک تازه نظام گرفتن توی کلینیک درمیاره با هفته ای 3/4 روز کار صد چیزی نیست اصلا البته این صد چطوریه

طرف حدود 250 کار کرده هزینه مصرفی و ایکس کلینیک ازش کسر شده خالص دریافی خودش شده 100 از ی طرف ماهانه یا سالانه دقیق نمیدونم یه مبلغی به عنوان حسن کار پزشک ازشون کسر میشه ک اگر بیماری شاکی اومد و پزشک دیگ اونجا کار نمیکرد از اون مبلغ برای بیمار شاکی هزینه کنن

مطب زدن سخته برای پزشک عمومی الان یه مطب حدود 20 25 براش میفته بخاد بخره با تجهیزات و از ی طرف هم بی ...

خب الان با در نظر گرفتن اینکه سالای اول باید تجربه و سرمایه به دست بیاری به نظرتون دندونپزشکی تعهدی میتونه انتخاب خوبی باشه؟

و طبق شنیده ها دندانپزشک تعهدی مناطق خیلی محروم فرستاده نمیشه چون دولت هزینه تجهیز و امکانات گرون اونجا رو نداره