2777
2789
عنوان

شما با رسم جهاز با دختره خونه و ماشین با پسر موافقید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 120 پست
الان دیگه رویاست این حرفتون چه عنوان چه متن .با این اوضاع اقتصادی عملی کردن هر کدومش غیر ممکنه مگه ب ...

متوجهم عزیزم ... هدف از تاپیکم این بود که اگه هردو طرف هزینشو ندارن میتونن با توافق هم مدتی نامزد بمونند و از هر وسیله ای معمولیشو کم کم بخرن

وگرنه خودمم در جریانم یخچال الجی 60 تومنه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر خاصي ندارم طبق شرايط هركس فرق داره اوضاع ولي به اين فك كنيد شما پول جهاز ميديد كمه كم٣٠٠/٤٠٠با ...

یعنی الان با من موافقید؟

من میگم اگه خونه و ماشینو باهم بخرن و سندشو نصف نصف به نام خودشون بزنن بیشتر به سودشونه

خوب میشد بعدا تو زندگی خورد خورد میگرفتن با وسیله کم و معمولی و واجب شروع میکردن

بیچاره من 

پول و در امد ندارم 

بابای درست و حسابی ندارم 

با این رسم و رسوم باید قید ازدواج و بزنم

من بهترینم...😍

به نظر من اين رسمى كه خانواده ى عروس جهاز ميدن و صفر تا ١٠٠ زندگى رو مهيا ميكنن، خيلى بده

اينجورى همه چيز براى عروس و داماد مهياس و از بيكارى شروع ميكنن تو سر و كله ى هم زدن.

من اون وسايلى از خونه ام كه با همسرم خريديم، بيشتر از اونايى دوست دارم كه با مادرم با كلى خستگى تهيه كرديم. همسرم هيچ حسى به وسايل خونه نداره. فقط اون چندتايى كه باهم خريديم، هى مرور خاطرات ميكنيم

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
ما رسم داریم جهاز بگیریم از پسر و جهاز بدیم و هم شیر بها بگیریم و هم چهارتا وسیله ی سنگین پسر بده و ...

چقد قشنگ... زندگیتون پایدار!

منم دلم برای پدر و مادرا میسوزه که تو این شرایط بخوان این همه بخاطر زندگی بچه هاشون برن تو قرض  

من با اینکه عروس و داماد خودشون کار کنن و با کمک خیلی کمی از خانواده ها وسایل ضروری رو بخرن و برن سر خونه زندگیشون خیلی موافقم

در تاریخ۹۹.۹.۹ به لطف خدا من صاحب خونه شدم و مستاجریم تموم میشه انشالله🤩
منم بخاطر همین حرف و حدیثا میگم با هم بگیرن که تا اخرش پشت هم باشن در برابر همین حرفا زندگی رو هم م ...

بدیش اینه که توقع ها خیلی زیاد شده، به شرایط طرف نگاه نمیکنن خانواده پسر، فقط مقایسه میکنن فلانی اینو داد این مارکو داد تو اون مارکو نداری عروس اون یکی ازینا برد تو نیاوردی و و و

دختر خاله من چهار ماه پیش عروس شد، عروسی هم نگرفت چون کرونا بود 

نزدیک دویست میلیون جهاز برده خونه اجاره ای بعد مادرشوهرش گفته تف تو این جهازی که تو اوردی حیف پسرم 😳