2777
2789
عنوان

شما با رسم جهاز با دختره خونه و ماشین با پسر موافقید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 120 پست
اره ولی معمولا بازم پسر بیشتر خرج میکنه چون خونه و ماشین و طلا و عروسی ازجهاز بیشتر پولشه

برای همین میگم همه رو با همدیگه و کنار هم بگیرن

چون بعضی ها رو دیدم خونواده هاشون سر همین خرجای اول زندگی تا اخر با طرف بد میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 😞حالا یه عده رسم دارن از یخچال تا سوزنم پسر بگیره جدا از طلاو عروسی و...

من یه زمانی سراغ دختری میرم که جهاز بیاره خودم فقط سرویس خواب و مبل میدم خونه هم از الان داره

هیچ وقت تمام جهاز رو تقبل نمیکنم

برای همین میگم همه رو با همدیگه و کنار هم بگیرن چون بعضی ها رو دیدم خونواده هاشون سر همین خرجای اول ...

آره درست نیست من دلم نمیاد نهایتا تیکه های بزرگ بازم بستگی داره به اینکه طرف چطور باشه رسم محل زندگی من چنتا تیکه درشت با داماده۳ یا۴ تا بستگی داره ولی من اگه طرف مقابل حداقل خونه داشته باشه عروسی بگیره یاطلاوخونه من کامل میبرم که فردا نگن کم اورد 

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
کجا این رسمو دارن بگو بریم داماد از اونجا بگیریم..

توالان داشتی دلسوزی میکردی😐فک کنم کردا رسمشونه و افغان ها تو تاپیکای اینجاخوندم بقیم هستنایادم نیس

من یه زمانی سراغ دختری میرم که جهاز بیاره خودم فقط سرویس خواب و مبل میدم خونه هم از الان داره هیچ و ...

ببخشید شما آقایی یا خانم ؟حرفت و پروفایلت نمیخونن

بنظر من زندگی رو‌میشه از کم هم شروع کرد با قناعت بعدشم کم کم دونفری بسازن زندگیشونو رسم جهاز و ...

منم بخاطر همین حرف و حدیثا میگم با هم بگیرن که تا اخرش پشت هم باشن در برابر همین حرفا

زندگی رو هم میشه کم و با قناعت شروع کرد ولی نظر شخصیم اینه که بجای زندگی با قناعت بهتره بمونیم خونه بابامون پادشاهی کنیم