2777
2789
عنوان

شما با رسم جهاز با دختره خونه و ماشین با پسر موافقید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 120 پست

من سال 89جهازی بردم حالا بماند چقدر میشد یه خونه بگیرم الان هرچند اکثرش نو استفاده نکرده ولی چقدر میارزه یک هزارم یه خونه 😶

من میگم نه ریم خونه ماشین نه رسم جهیز مخصوصا سیسمونی چقدر پشیمونم 

مردی ک نتونه یه ماشین یا خونه بخره چطور بره زیر یه سقف؟ 

زن مرد هر دوکار کنن خودشون ب اندازه خودشون وسیله ببرن نه واسه دهن پرکنی سرویس چک و نقره لوازم برقی ک سالها باید تو کابینت خاک بخوره تا چشم جاری... کور شه خودشون شروع کنن  هم لذتش بیشتره هم منتی بالا سرشون نیست  هم کسی نمیتونه دخالت کنه خیلی شیرینتره 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
متوجهم عزیزم ... هدف از تاپیکم این بود که اگه هردو طرف هزینشو ندارن میتونن با توافق هم مدتی نامزد بم ...

عزیزم من خودم الان تو شرایطش قرار گرفتم وقتی پول پیش یه خونه ۶۰ متری ۲۰۰ میلیونه چقدر تلاش کنیم برا جور کردن پول رهن حالا اینم جور بشه وسایل خونه حتی دست دوم میدونی چقدره؟ مگه ۴۰۰ جور کنیم بتونیم یه زندگی دانشجویی راه بندازیم اونم تا دم مرگ نمیتونیم درست حسابی زندگی کنیم چون کرایه خونه بالاست ماشینم که هیچی حرفشو نزنیم بهتره .خانواده ها هم بخوان کمک کنند بنده خداها چقدر باید تلاش کنند که برا ما جور کنند .قید ازدواج و زدیم راحت نشستیم سر جامون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله موافقم رسم خودمونم همينطور هستش تا حالا نديدم كسي به مشكل بخوره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ما همین کار رو کردیم دوتایی همه‌چیز رو تقبل کردیم و داریم یواش یواش وسیله میخریم نمیخام ب خانواده ها ...

بله متاسفانه ... انشالله بتونید یه خونه هرچند کوچیکم که شده بخرید و مستاجر نباشید  

من با رسم کلا مخالفم معنی نداره  دختر پسر خودشون تلاش کنن بدست بیارن لذتش بیشتره

بله قدر همو هم بیشتر میدونن و تا تقی به توقی بخوره خیانت نمیکنن و نمیگن طلاق

چقد قشنگ... زندگیتون پایدار! منم دلم برای پدر و مادرا میسوزه که تو این شرایط بخوان این همه بخاطر زن ...

من و همسرم راضی به این نبودیم چون هر دو پدرمونو تز دست دادیم و مادرامون توانایی اینو نداشتن که ما اون چیزایی که باب میلمون هست و بخرن توافق کردیم خودمون زندگیمونو بسازیم خدارشکر الان راضی ام از زندگیم امیدوارم که همه جووون ها خوشبخت و عاقبت بخیر بشن 

مادرم ضربان قلب من است.