2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که از مال دنیا بی بهره نموندن!

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 45 پست
کمک کن عزیزم تاپیک زدم که کمکم کنین وقتی افسرده و نامید باشی اعصابی هم برات نمیمونه

حق داری می فهممت

پول رهن نداره اجاره ها هم که بالاست

باید یکیو پیدا کنه کم توقع باشه

ببین نوه خاله مامانمم همین شرایطو داشت

یک دختر پیدا کرد کم توقع ، از خونه ی پدر و مادر زنه زندگیشونو شروع کردن

تو یه اتاق دارن زندگی می کنن و پولاشونو جمع می کنن

چاره چیه الآن بزرگترها باید کمک کنند .

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم خیلی حسرت میخورم اطرافیانم رو میبینم. میدونی بیکار ننشستم خیلی زحمت کشیدم درس خوندم الانم ...

بخدا من صب ميرم تا غروب برا ماهي ٢تومان 

درسم خوندم شاگرد  زرنگ بودم 

شوهرمم اسنپ كار ميكنه سركار خودش ميره كارمنده 

شبا همو ميبينم فقط خيلي هم بي اعصابيم جفتمون حوصله خودمونم نداريم 

ماهي ٢ميليون اجاره ميديم 

كلي قسط داريم 

اينا همش تو تفريح و خريدن خواهرمم سركار نميره و خرجي برا خونه نميكنه فقط ماهي ٢٠ميده خرج خودش كنه 

دوقلوهم هستيم با خواهرم انقدرم مقايسه ميشيم كه ....😔

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
حق داری می فهممت پول رهن نداره اجاره ها هم که بالاست باید یکیو پیدا کنه کم توقع باشه ببین نوه خال ...

ما که بزرگترمونم نداره عزیزم

چه فایده ای داره این جوونی و این عمر؟

یعنی واقعا بنظرت سلامتی بالاترین نعمتها نیست؟؟

نمیدونم

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
بخدا من صب ميرم تا غروب برا ماهي ٢تومان  درسم خوندم شاگرد  زرنگ بودم  شوهرمم ا ...

بیس میل ؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بخدا من صب ميرم تا غروب برا ماهي ٢تومان  درسم خوندم شاگرد  زرنگ بودم  شوهرمم ا ...

گاهی به خدا میگم جونم رو بگیر بسه دیگه هیچی ازت نمیخوام.

دنیات رو بده به اونایی که دوسشون داری ما رو که هیچی حساب نکردی.

ما که بزرگترمونم نداره عزیزم چه فایده ای داره این جوونی و این عمر؟

نگو گلم

گفتم مادرزن پدرزن

نه مادرپدر

خودتم که دختری ماشاءالله می گی سرکار می ری می تونی یک شوهر خوب پیدا کنی

به خدا توکل بخدا معجزه می کنه

نمیدونم

میدونی من هم بی پولی شدید رو دارم میکشم هم سلامتی نداریم 

ولی باور کن آرزو دارم سلامتی داشتیم ولی از نظر مالی از اینم بدتر بودیم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
میدونی من هم بی پولی شدید رو دارم میکشم هم سلامتی نداریم  ولی باور کن آرزو دارم سلامتی داشتیم ...

امیدوارم زودتر سلامتیتو بدست بیاری عزیزم

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
امیدوارم زودتر سلامتیتو بدست بیاری عزیزم

❤ممنون عزیزم راستش پسرم فلج مغزیه 😔

حالا فهمیدی چرا میگم سلامتی بالاترین نعمتهاست 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
یعنی پسره تو اتاق خونه پدرزن مادرزنش زندگی میکنه؟

دقیقاً

عروسی هم پول نداشت

الآن دارن زندگی می کنن پسره داره می ره سر کار پول جمع کنند

برن سره زندگیه خودشون

بهرحال خانواده ها باید کمک کنن دیگه

❤ممنون عزیزم راستش پسرم فلج مغزیه 😔 حالا فهمیدی چرا میگم سلامتی بالاترین نعمتهاست 

اره متوجه شدم 

خدا کمکت کنه❤️